Cookie- og Privatlivspolitik
Samlet overblik: Film du skal se i 2019

Samlet overblik: Film du skal se i 2019

Kom let til alle vores lister for næste år

Stem op!
46
Stem ned!
0
(reset)

2019 byder på film, rigtig mange film! Vi har samlet de største kommende film fra forskellige genrer i nemme og overskuelige lister. Vi samler her alle listerne, så du kan danne dig det komplette overblik.

Klik på billedet for at se filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder ikke alle næste års film, så hvis du vil have dem alle med, kan du besøge Kommende film.  

 2019 kan du se alt fra kæmpe robotter, remakes, et ikonisk monster og gensyn med både kvindelige og mandlige agenter på det store lærred. Hvis du er til sci-fi og action, så er der masser at se frem til.

LÆS HER: 16 action- og science fiction-film du skal se i 2019

Næste års superheltefilm byder bl.a. på en episk afslutning af Marvels store univers og et gensyn med en rød djævel. Vi kan se frem til kvindelige superhelte og endnu en filmatisering om karakteren Jokeren. 

LÆS HER: 10 superheltefilm du skal se i 2019

Du kan allerede sætte en masse kryds i kalenderen, for 2019 bliver et blodigt år, når det kommer til gyserfilm og thrillers. Verdens ondeste klovn er tilbage, mens et gensyn med dræber-dukker, en dyrekirkegård og en japansk forbandelse også står på menuen.

LÆS HER: 28 gyserfilm og thrillere du skal se i 2019

Trænger du til et godt grin, får du masser af muligheder næste år. Du kan glæde dig til nye danske komedier, duoen Kevin Hart & Dawyne Johnson, Viggo Mortensen i en Oscar-kandidat og meget, meget mere.

LÆS HER: 32 komedier du skal se i 2019

2019 byder på alt fra Nordiske guder, Anden som korsanger i et fængsel til en god, gammel thriller der foregår i København, ja, du kan godt glæde dig til det danske udvalg - omend du så er til komedier, børnefilm, thrillers, gysere eller fantasy.

LÆS HER: 24 danske film du skal se i 2019

Hvis du skal have de mindste med ind i biografmørket - eller plejer dit indvendige barn - så er der en del film du kan glæde dig til! Du finder bl.a. gensyn med klassiske Disney-animationsfilm i levende live og en ny film om Astérix og de gæve gallere i det store udvalg.

LÆS HER: 32 familie- og animationsfilm du skal se i 2019

Har du mistet overblikket over hvilke film der kommer, som er fortsættelser, uanset genre? Så bare rolig, for vi har samlet dem alle i en artikel. Så kan du nå at se alle de foregående film først!

LÆS HER: 33 fortsættelser du skal se i 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Det er vel heller ikke for tidligt at planlægge biogturene for næste allerede nu, vel?

JEG GLÆDER MIG TIL ÅR 2019!
:-D ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.