Cookie- og Privatlivspolitik
Publikum anmelder: "Hvis man kan lide Guy Ritchie, vil man elske The Gentlemen"

Publikum anmelder: "Hvis man kan lide Guy Ritchie, vil man elske The Gentlemen"

Action, humor, godt plot, fantastiske skuespillere og suveræne punchlines

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Vores brugere var vidne til en magtkamp af dimensioner, da de så The Gentlemen, hvor kuglerne flyver til højre og venstre, og der bliver drukket whisky i lange baner.

The Gentlemen handler om narkokongen Mickey, spillet af Matthew McConaughey, der ønsker at sælge sit marihuana-imperium. Dette indleder en kamp mellem rivaliserende gangstere, der alle ønsker at overtage Mickeys herredømme.

Vi inviterede en række brugerne ind for at se filmen til en særvisning til gengæld for deres anmeldelse.

Her er et uddrag af deres meget begejstrede mening:

Kristine:
"Hvis man kan lide Guy Ritchie, vil man til at elske denne! En solid action-komedie, fuld af vilde og voldsomme scener, med en del suveræne punch lines ind imellem. Helt klart et kig værd hvis man leder efter noget let underholdning! Efter en lidt forvirrende start begynder den forskudte tid at give mening, og den konstante dialog mellem Hugh Grants og Charlie Hunnams karakterer skaber en sjov og solid bund til den vilde historie der leder op dertil. Den er fuld af skæve personligheder, god action og gode grin!"

Katja:
"Jeg så Ritchies 'Snatch' for nyligt og var blown away over karaktererne, handlingen og dialogen. Så, jeg var af gode grunde ret spændt, da jeg skulle se 'The Gentlemen'. Heldigvis levede filmen op til mine forventninger. Det var dejligt forfriskende at se skuespillere som Matthew McConaughey og Hugh Grant - som begge er skuespillere, jeg forbinder med good guys og romantiske film - i rå og skurkeagtige karakterer. Yay for det!"

Marius:
"I denne film kommer Guy Ritchie tilbage i sit es efter en unødvendigt de-tour gennem Disney-maskinen. Guy Ritchie formår i denne film at inkorporere alle sine klassiske tekniske karakteristika ind i et helt originalt og som altid underholdende plot. Ritchie overrasker og gør på samme tid én tilpas i den stil, han er så elsket for. Guy Ritchie formår altså, at sammenkoble hans klassiske stil med en plotsammensætning, jeg kan garantere, du ikke har set før. Fantastisk!"

Terry:
"Jeg vidste ikke, hvad jeg gik ind til, men jeg blev fan af det hele. De mange farverige karakterer gør det til en meget underholdende film, der kan ses flere gange. Det ryger rundt med sjove og spydige kommentarer til alle uanset, hvor stor den andens gun er. Det er en utroligt vellykket film, der virkelig kan anbefales for man når aldrig at tænke "er den ikke snart slut" før man sidder og griner og hygger sig igen i selskab med alle disse Gentlemen."

David Balali:
"Super fed film med gode skuespillere. Typisk Guy Ritchie film med masser af action, sort humor og “skæve” karakterer. Var underholdt fra start til slut og følte ikke, at filmen varede næsten 2 timer. Gik ud af salen med et Stort smil. Kan varmt anbefales."

Mette:
"Action, humor, godt plot, fantastiske skuespillere, suveræne punch lines. Absolut anbefalelsesværdig :)"

Ida:
"Jeg var godt underholdt i de to timer filmen varede, og hvis man kan lide Guy Ritchie, så er denne film helt sikkert seværdig. Den levede absolut op til, hvad jeg forventede af filmen."

Emma Sejerskilde:
"Filmen fængede fra start til slut. Den var utrolig sjov og vellavet. Vil klart anbefale den! Desuden er den spækket med dygtige skuespillere, som bare gjorde det til en endnu større fornøjelse at se den."

Brunettennadia:
"Jeg var inde og se 'The Gentlemen' i onsdags og hold da op. Først var jeg simpelthen så forvirret, men efter noget tid begyndte jeg at forstå sammenhængen, og så var det altså en ret god film. Og hold da kæft hvor de dog snakker pænt! ;) GO FUCKING WATCH IT!"

The Gentlemen har premiere d. 27 februar

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter