Cookie- og Privatlivspolitik
Familierne har fået deres helt egen super-spion... og det er en due!

Familierne har fået deres helt egen super-spion... og det er en due!

’Spioner på missioner’ er aktuel i biografen netop nu (sponsoreret)

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Animationsfilmen Spioner på missioner byder på actionfyldt spion-komik af folkene bag bl.a. 'Ice Age' og 'Ferdinand'. 

Verdens bedste og sejeste spion, Lance Sterling, er smart i en fart og meget glad for sig selv. Men da han ved et uheld forvandles til en due (?!) må han pludselig til at stole på andre end sig selv - nemlig gadget-nørden Walter.

Køb dine billetter til ’Spioner på missioner’ her:Tilsammen udgør den umage duo en slags James Bond og Q, der nu må arbejde sammen på en fælles mission mod en farlig superskurk, der har onde planer.

Men hvad kan du så forvente af ’Spioner på missioner’? Lidt af hvert og i hvert fald spion-fart over feltet:

Masser af humor
Med en superspion i skikkelse af en due finder man masser af humor i ’Spioner på missioner’. Således diskes der altså op med den ene morsomme scene efter den anden, når først den spændende mission folder sig ud med due-komik og action-humor.

Smarte spioner
Inden superspionen Lance Sterling forvandles til den småklodsede due, er han altså noget mere velklædt og ikke mindst en smart spion på mission. Her klarer han uden problemer sine fjender med både vilde gadgets og masser af slagkraft.

Hemmelige missioner
Med gadget-opfinderen Walter og hans due-makker Lance står den på en vild mission mod en farlig superskurk med robotklo som hånd og et lysende rødt øje. Det er nu op til Walter og Lance at klare skurken for at redde dagen og vejen.Hurtige biler
Ingen superspion uden hurtige biler. Man finder da også Lance bag rettet i en yderst lækker og ikke mindst fræsende hurtig bil med fuld fart på og eksplosioner i hælene. Selv som due må spionen forsøge sig bag rettet i den hurtige bil i en virkelig morsom scene.

Farlige superskurke
Her er naturligvis også superskurke på færde. Det finder man i skikkelse af den onde Killian med en farlig robotarm, mens Walter og Lance også lægger sig ud med den enorme og ikke mindst stærke Kimura.

Vilde gadgets
Den småkejtede opfinder Walter står for animationfilmens mange vilde og opfindsomme gadgets, som bl.a. Lance må bruge på missionen og i kamp mod både superskurke og farlige banditter. Her finder man bl.a. en gadget, der består af glimmer og små søde kattekillinger. Ja, utraditionelt og men ikke desto mindre morsomt.

Køb dine billetter til ’Spioner på missioner’ her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.