Cookie- og Privatlivspolitik
Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Hovedrolleparret er også afsløret

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Eternals kommer til at byde på det første kys mellem to personer af det samme køn i en Marvel-film nogensinde.

I et interview med NewNowNext fortæller Haaz Sleiman om sin karakters forhold til Phastos, spillet af Brian Tyree Henry. Sleiman er i filmen gift med Phastos, og de to karakterer kommer til at repræsentere et homoseksuelt par med et barn. Tilmed vil man, og det er første gang i Marvels filmiske univers (MCU), se et kys mellem de to mænd.

- Det er et smukt og meget rørende kys. Alle græd på optagelserne. For mig er det meget vigtigt at vise, hvor kærlige og smukke en homoseksuel familie kan være, har Sleiman udtalt til NewNowNext.

Eternals

Udover at Marvel Studios endelig giver en ret stor del af verdensbefolkningen nogle superhelte, de kan spejle sig i, afslører MCU Cosmic noget andet stort.

Mediet skriver nemlig, at Sersi (Gemma Chan) og Black Knight (Kit Harington) bliver de to hovedpersoner i filmen. Det har indtil nu været velkendt, at de to skuespillere ville få roller i filmen, men hvis MCU Cosmic får ret, bliver rollerne altså markante.

Eternals er navnet på en race af supervæsner, der levede på Jorden og formede planetens historie og civilisationer. De er udødelige komiske væsner, som bl.a. er baseret på græsk mytologi.

Rollelisten består ud over Chan og Harington af bl.a. Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumal Nanjaini og Richard Madden.

Eternals får premiere den 4. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

5 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

12 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter