Cookie- og Privatlivspolitik
Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Hovedrolleparret er også afsløret

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Eternals kommer til at byde på det første kys mellem to personer af det samme køn i en Marvel-film nogensinde.

I et interview med NewNowNext fortæller Haaz Sleiman om sin karakters forhold til Phastos, spillet af Brian Tyree Henry. Sleiman er i filmen gift med Phastos, og de to karakterer kommer til at repræsentere et homoseksuelt par med et barn. Tilmed vil man, og det er første gang i Marvels filmiske univers (MCU), se et kys mellem de to mænd.

- Det er et smukt og meget rørende kys. Alle græd på optagelserne. For mig er det meget vigtigt at vise, hvor kærlige og smukke en homoseksuel familie kan være, har Sleiman udtalt til NewNowNext.

Eternals

Udover at Marvel Studios endelig giver en ret stor del af verdensbefolkningen nogle superhelte, de kan spejle sig i, afslører MCU Cosmic noget andet stort.

Mediet skriver nemlig, at Sersi (Gemma Chan) og Black Knight (Kit Harington) bliver de to hovedpersoner i filmen. Det har indtil nu været velkendt, at de to skuespillere ville få roller i filmen, men hvis MCU Cosmic får ret, bliver rollerne altså markante.

Eternals er navnet på en race af supervæsner, der levede på Jorden og formede planetens historie og civilisationer. De er udødelige komiske væsner, som bl.a. er baseret på græsk mytologi.

Rollelisten består ud over Chan og Harington af bl.a. Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumal Nanjaini og Richard Madden.

Eternals får premiere den 4. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

23 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter