Cookie- og Privatlivspolitik
Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Eternals får Marvels første homoseksuelle superhelte-kys

Hovedrolleparret er også afsløret

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Superheltefilmen Eternals kommer til at byde på det første kys mellem to personer af det samme køn i en Marvel-film nogensinde.

I et interview med NewNowNext fortæller Haaz Sleiman om sin karakters forhold til Phastos, spillet af Brian Tyree Henry. Sleiman er i filmen gift med Phastos, og de to karakterer kommer til at repræsentere et homoseksuelt par med et barn. Tilmed vil man, og det er første gang i Marvels filmiske univers (MCU), se et kys mellem de to mænd.

- Det er et smukt og meget rørende kys. Alle græd på optagelserne. For mig er det meget vigtigt at vise, hvor kærlige og smukke en homoseksuel familie kan være, har Sleiman udtalt til NewNowNext.

Eternals

Udover at Marvel Studios endelig giver en ret stor del af verdensbefolkningen nogle superhelte, de kan spejle sig i, afslører MCU Cosmic noget andet stort.

Mediet skriver nemlig, at Sersi (Gemma Chan) og Black Knight (Kit Harington) bliver de to hovedpersoner i filmen. Det har indtil nu været velkendt, at de to skuespillere ville få roller i filmen, men hvis MCU Cosmic får ret, bliver rollerne altså markante.

Eternals er navnet på en race af supervæsner, der levede på Jorden og formede planetens historie og civilisationer. De er udødelige komiske væsner, som bl.a. er baseret på græsk mytologi.

Rollelisten består ud over Chan og Harington af bl.a. Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumal Nanjaini og Richard Madden.

Eternals får premiere den 4. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

...der er givet på forhånd, men jeg håber da, at det spiller rigtig meget ind, at Tom Holland er den mest populære Spiderman nogensinde (det ER han

11 timer siden
Kim
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU !

11 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

1 dag siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

2 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

2 dage siden

Aktive debatter