Cookie- og Privatlivspolitik
Chok: Steven Spielberg skal ikke længere instruere Indiana Jones 5

Chok: Steven Spielberg skal ikke længere instruere Indiana Jones 5

Erstatningen er måske allerede fundet

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

For 8 år siden begyndte rygterne om en Indiana Jones 5 at svirre. I 2018 fik filmen så en premieredato i 2020. Ikke lang tid efter blev den dog rykket til 2021 - men siden da har projektet stået i tomgang med gentagende omskrivninger af manuskriptet.

Nu har det hele så taget en chokerende og uventet drejning. Steven Spielberg er nemlig hoppet fra som instruktør. Det skriver Varierty.

Spielberg vil agere producer på filmen, og ifølge kilder tæt på filmskaberen, så har det være Spielbergs helt eget valg at forlade instruktørstolen. Det sker bl.a. med et ønske om at bringe Indy-pisken videre til en ny generation.

En erstatning til jobbet er måske allerede fundet i instruktør James Mangold, der lige nu er i forhandling om at overtage posten.

Den rutinerede Mangold har tidligere stået bag den Oscar-nominerede Wolverine-film Logan og dette års Oscar-kandidat Le Mans '66. Ligesom at han i 2005 instruerede den Oscar-vindende Walk the Line.

Spielberg har instrueret alle de foregående fire film i franchisen, og det kommer derfor som noget af en overraskelse, at instruktøren vælger at trække sig fra sit hjertebarn. Harrison Ford har tidligere meldt ud, at 'Indiana Jones 5' vil være den sidste med ham i rollen som Indy.

'Indiana Jones 5' står forsat til at få premiere den 8. juli 2021 - men mon ikke denne dato ændres.

Steven Spielberg er næste gang aktuel i de danske biografer med musicalen 'West Side Story' den 17. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige. James Mangold var udset til endnu en A Star Wars Story om Obi-Wan, der nu i stedet opstår som serie i fire afsnit, så han er kendt af Lucasfilm. Og det skal da også være nu, for hvis ikke bliver det Indiana Jones og jagten på den forsvundne voksenble.

Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

Når det ikke bliver ham, så er Mangold bestemt en interessant vikar - Logan, og især Le Mans'66 var ret godt instrueret.

Mangold har afgjort udviklet sig som instruktør, så det bliver spændende - når det nu ikke kan være anderledes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter