Cookie- og Privatlivspolitik
11 science fiction- & actionfilm du skal se i 2020

11 science fiction- & actionfilm du skal se i 2020

Vores guide til næste års adrenalin-kick

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Er I klar til næste års actionfilm? Der venter i hvert fald sin del af både adrenalinpumpende, eksplosive og skarptskydende action, når vi her gennemgår 15 af de actionfilm, som venter i 2020.

Listen består af film, der overordnet anskues som actionfilm, men der kan være visse genreblandinger - som bl.a. med science fiction og adventure. Superhelte-filmene får dog deres egen liste.

Klik på titlerne for at læse mere om dem.

Bad Boys 3: Bad Boys For Life – premiere den 16. januar
Denne efterfølger til Bad Boys og Bad Boys II har den umage duo Will Smith og Martin Lawrence tilbage i hovedrollerne. Marcus Burnett er nu blevet politiinspektør, mens Mike Lowery har midtlivskrise. De to må igen arbejde sammen, da en albansk lejesoldat lover Marcus og Mike en vigtig bonus.
The Gentlemen - premiere den 27. Februar
Instruktøren Guy Ritchie, der især er kendt for film som Snatch og Sherlock Holmes, vender tilbage til sin vanlige stil med krimifilmen 'The Gentlemen' med Matthew McConaughey, Hugh Grant og Colin Farrell. Filmen følger en britisk narkoboss, der prøver at sælge sit empirium til et dynasti af milliadære fra Oklahoma.

Bond 25: No Time To Die – premiere den 2. april
James Bond er stoppet som aktiv agent og nyder sit otium. Det bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle CIA-ven Felix Leiter spørger ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Daniel Craig er tilbage i den ikoniske rolle for femte og sidste gang.Fast & Furious 9 – premiere den 20. maj
Dette er den næstsidste film i bilserien med Vin Diesel som Dominic Toretto. Forrige kapitel Fast & Furious 8 stillede spørgsmålstegn ved Doms troskab til resten af hans hold og var den første film efter Paul Walkers død. John Cena tilslutter sig action-franchisen og Charlize Theron er tilbage som Cipher.

Top Gun 2: Maverick – premiere den 16. juli
Fortsættelsen til 80’er-klassikeren Top Gun har Tom Cruise tilbage som piloten Pete "Maverick" Mitchell, der denne gang skal træne nogle rekrutter i en tid, hvor ubemandede droner bliver mere og mere almindelige. Maverick tager den unge Bradley, søn af hans gamle partner Goose, under sine vinger.

Jungle Cruise – premiere den 22. juli
Action-og-adventure-filmen er baseret på Disneylands forlystelse ved samme navn, hvor en mindre flodbåd tager deltagerne gennem en eventyrlig jungle. Stjernerne Dwayne "The Rock" Johnson og Emily Blunt står i spidsen løjerne i den gyngende flodbåd.

Monster Hunter – premiere den 3. september
Løjtnant Artemis og hendes soldater bliver her transporteret til en anden verden, hvor de må deltage i en desperat kamp for overlevelse mod enorme fjender med utrolige kræfter. Historien er baseret på et computerspil. Tidligere film baseret på videospil inkluderer bl.a. Assassin's Creed og Tomb Raider.Without Remorse – premiere den 17. september
Den tidligere Navy SEAL John Clark, der nu er blevet CIA-agent går på jagt efter hævn, da hans kæreste bliver dræbt af en narkoboss fra Baltimore. Historien er baseret på bogen ved samme navn af forfatteren Tom Clancy. Instruktøren har tidligere stået bag narko-dramaet Sicario 2: Soldado.

Kingsman 3: The King’s Man – premiere den 17. september
Denne prequel foregår før begivenhederne i action-komedierne Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle. En samling af historiens værste forbrydere samles her for at udslette millioner af mennesker – og kun én mand kan stoppe dem. Således opstod The Kingsmen.

Godzilla vs. Kong – premiere den 19. november
Med 'Godzilla vs. Kong' står den på monsterstor action. Plottet er indtil videre ukendt, men vi kan forvente et brutalt møde mellem kæmpeøglen og monsteraben King Kong. Filmen forener de to monsteruniverser fra Kong: Skull Island og efterfølgeren Godzilla 2: King of the Monsters.


Dune – premiere den 17. december
Dette er måske mere science fiction end action, men den kommer dog med på listen. Paul Atreides (Timothée Chalamet) vikles ind i galaksens mest indædte politiske magtkampe, hvor krydderiet Melange er altbetydende for herredømmet. Bag filmen står Denis Villeneuve (Sicario, Arrival og Blade Runner 2049).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Der er mange gamle klassikere der "får nyt liv" næste år. Jeg gælder mig specielt til Top Gun 2, men som med mange af de andre, er jeg spændt på at se om de kan leve op til deres forfædres storhed :-)

Wayne

Charlie's Angels. Modtagelsen over there tyder på at man bare skal glemme den.

Bad Boys. Har ret små forventninger, efter den trailer.

Kingsman. Vaughn skylder. Og er premieren ikke rykket?

The Gentleman. Ja tak

Underwater. Måske

Godzilla vs. Kong. Fan af Kong - ikke af Godzilla, så kun hvis anmeldelserne er positive.

Bond (26). Ja, selvfølgelig

Fast & Furious 9 - Paul Walker genopstår? I have a bad feeling about this.

Top Gun 2: Maverick. Ja - Tom C har nok valgt et godt manus.

Jungle Cruise. The Rock er med i for mange ting, efterhånden, så næppe.

Monster Hunter; ? Vi får se

Without Remorse. John Clark/Tom Clancy. Ja tak.

G.I. Joe 3: Ever Vigilant. Ved sgu ikke rigtigt

Dune. Spændende

Uncharted. Måske

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

8 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

5 dage siden

Aktive debatter