Will Smith og Martin Lawrence giver den fuld pedal i Bad Boys For Life

Fra vilde biljagter til store eksplosioner (sponsoreret)
Billede
(© Sony Pictures)

Actionfilmen Bad Boys For Life er opfølgeren til 'Bad Boys' og 'Bad Boys II' med Will Smith og Martin Lawrence i rollerne som den umage politi-duo Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Køb dine billetter til ’Bad Boys For Life’ herunder:


I filmen er de to betjente gået ned ad hver deres vej i livet. Mike er stadig den evige single, der jagter adrenalinsuset i sit arbejde. Marcus er derimod en sat mand med familien som grundpille i livet.

Da en brutal skurk imidlertid har udset sig Mike som offer for sin plan, må den umage duo atter gå sammen om den fælles fjende.

Vi bringer således her tre af de bedste, sjoveste og vildeste scener fra den eksplosive ’Bad Boys For Life’!



Martin Lawrence i sidevogn og med automatvåben
Er der noget, som Bad Boys-filmene er kendt for, så er det de hurtige biler, de hidsige automatvåben og ikke mindst de store eksplosioner. Dem er der der bestemt også sin del af i ’Bad Boys For Life’.

Således finder man Will Smith ræsende på en lækker motorcykel med Martin Lawrence sidende i en sidevogn – gearet op med et kæmpestort automatvåben, mens motorcykler farer omkring dem i en vild, medrivende og potent jagt gennem gaderne.

Will Smith slår på tæven som ingen andre
Hvis der er en, der kan slå på tæven, så er det Will Smiths cool Mike Lowrey. Det er bestemt også noget, han gør i denne tredje film i franchisen om det umage og hårdtslående betjentpar.

Man finder derfor i en scene Mike Lowrey gå i brutal og hårdtslående nærkamp med filmens bad guy iklædt motorcykelhjelm og læder-outfit. Det går i den grad vildt for sig, når de to slår løs på hinanden og falder ned fra tage og alverdens ting går i stykker i deres vilde slåskamp.

Den komiske duo slår til igen
Der er ingen tvivl om, at action er en stor del af filmene – ikke mindst også ’Bad Boys For Life’. Men humoren spiller en mindst lige så stor rolle, når Mike og Marcus først smider vittige replikker imellem hinanden.

Humoren sidder da også lige i skabet i scenen, hvor Martin Lawrence har svært ved at klare mosten på passagersædet i Will Smiths lækre slæde, der ræser heftigt gennem byen, hvor Martin Lawrence lige sætter komisk trumf på ved at banke bildøren ind i en brandhane. Bad Boys classic!

Køb dine billetter til ’Bad Boys For Life’ herunder: