Will Smith og Martin Lawrence er igen den ikoniske duo i Bad Boys For Life

Bad Boys i procenter - fra vilde biljagter til store eksplosioner (sponsoreret)
Billede
(© Sony Pictures)

Actionfilmen Bad Boys For Life er opfølgeren til 'Bad Boys' og 'Bad Boys II' med Will Smith og Martin Lawrence i rollerne som den umage politi-duo Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Køb dine billetter til ’Bad Boys For Life’ herunder:


I filmen er de to betjente gået ned ad hver deres vej i livet. Mike er stadig den evige single, der jagter adrenalinsuset i sit arbejde. Marcus er derimod en sat mand med familien som grundpille i livet.

Da en brutal skurk imidlertid har udset sig Mike som offer for sin plan, må den umage duo atter gå sammen om den fælles fjende.



Vi har brudt filmen ned i procenter – fra de vittige replikker til de vilde biljagter.

12 % umage bromance
Noget af det, der er rygraden i Bad Boys-filmene er forholdet mellem Mike Lowrey og Marcus Burnett – måske nok en umage duo, som deres forskelligheder til trods har en forrygende bromance kørende - både i de to første film og ikke mindst i ’Bad Boys For Life’.

16 % vittige replikker
Som i de foregående film, er der her også masser af vittige replikker mellem de to hovedroller, der bl.a. på kærlig vis driller hinanden. Denne gang går sin del af drillerierne naturligvis på de tos fremskredne alder – bl.a. minder Mike filmen igennem Marcus om, at han altså skal huske sine briller.

13 % cool Will Smith
Will Smith er i ’Bad Boys For Life’ indbegrebet af cool – det gælder alt fra hans måde at gå i clinch med skurkene på, til måden han går klædt. For af de to i duoen er det uden tvivl ham, der er den mest velklædte – og ikke mindst har den lækreste bil. Sådan!



13 % kæk Martin Lawrence
Det kan godt være, at det er Will Smith, der er den mest cool af de to, men Martin Lawrence bringer bestemt også sin del af swag til bordet – ikke mindst i sin række af kække replikker og sjove optrin, hvor han har for vane at komme uheldigt og morsomt afsted midt i action-braget.

6 % 90er-nostalgi
Den første film om de to slemme drenge er fra 1995. Den nye film har bestemt også sin del af 90er-nostalgi, når først den eksplosive action og de vittige replikker flyver afsted mellem vores to slemme drenge. Ja, har du set de to andre film, så ligger denne tredje film i fornem forlængelse af de to første.

13 % skarpladte skududvekslinger
To ting, der i den grad kendetegner franchisen er både humor og action. Derfor finder man også her en fin balancegang mellem netop humor og action – bl.a. netop i filmens skarpladte skuddueller. Det betyder da også, at både lattermusklerne og adrenalinen kommer i sving.



10 % vilde biljagter
Er der noget, der hører hjemme i Bad Boys-universet, så er det de lækre biler og ikke mindst vilde biljagter. Så dem er der naturligvis også sin del af i ’Bad Boys For Life’. For her drøner bl.a. Will Smiths Mike Lowrey afsted for medrivende skrue. Wrooooom!

9 % store eksplosioner
Den eksplosionsglade instruktør Michael Bay, der stod bag de to første film, har affødt sin helt egen genre – nemlig bayhem. Det betyder ikke mindst store eksplosioner. Det er da også præcis, hvad de to nye instruktører i stolen viderefører på eksplosiv vis i 'Bad Boys For life'.

8 % hårdtslående slåskampe
Det er ikke kun skarpladte pistoler, store eksplosioner og vilde biljagter, at ’Bad Boys For Life’ er garant for. Her er nemlig også sin del af medrivende og ikke mindst hårdtslående slåskampe, hvor ikke mindst Mike Lowrey både uddeler og tager imod sin del af knubs. Forrygende og medrivende!

’Bad Boys For Life' kan ses i biografen nu.