Se den nu: Angry Birds 2 er animationssjov for hele familien

Kan ses nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© Sony Pictures)

Underholdningen til vinterferien er klar - den populære familiefilm Angry Birds 2 - Filmen er nemlig landet på Blockbuster.dk.

Filmen er en opfølger til Angry Birds, der er baseret på det populære mobilspil. Denne gang må fuglene og grisene helt utraditionelt slå sig sammen for at gå i krig mod en fælles fjende. 

De ikke-flyvende og vrede fugle samt de grønne grisebasser er derfor tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side. Sammen skaber de en pænt vaklende våbenhvile og danner et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

'Angry Birds 2 - Filmen’ kan lejes eller købes hos Blockbuster.dk nu:

’Angry Bird 2 - Filmen’ har danske stemmer af nogle af Danmarks absolut sjoveste mennesker. Man finder således bag både grise og fugle navne som Brian Mørk, Ruben Søltoft, Signe Lindkvist, Lasse Rimmer, Nikolaj Stokholm og Iben Hjejle.

Man må bestemt heller ikke glemme de to stemme-legender Henrik Koefoed og Lars Thiesgaard, der bl.a. er kendt for også at have lagt stemmer til den umage duo Timon og Pumba.

Flere brugere på kino.dk sender også deres anbefaling til filmen og har givet den disse ord og stjerner med på vejen.

★★★★★★
- Spækket med vittigheder og skæg. (Olli)

★★★★★
- Hyggelig familiefilm (Jeanette)

★★★★
- Så den i forbindelse med mit barnebarns 11-års fødselsdag, og jeg morede mig mindst ligeså meget som hendes klassekammerater fra 5. klasse. Fjollet, musikalsk og godt lavet. (Mogens)

Køb eller lej ’Angry Birds 2 - Filmen’ på Blockbuster.dk nu.