Cookie- og Privatlivspolitik
Nye billeder: Første smagsprøve på Avatar 2

Nye billeder: Første smagsprøve på Avatar 2

Sådan kommer Pandora til at se ud i den længe ventede efterfølger

Stem op!
188
Stem ned!
0
(reset)

20th Century Fox har frigivet fire koncept-tegninger fra Avatar 2 via Twitter, som instruktøren James Cameron for nylig har præsenteret offentligt. Der er tale om det første visuelle materiale fra filmen, der forventes at udkomme til december næste år.

Først skulle filmen have haft premiere i 2014, men problemer med teknologien, navnlig undervandsoptagelserne og performance capture-visualiseringen, har forsinket projektet ad flere omgange.

Derfor er det med stor spænding, at vi nu kan se, hvordan Pandoras frodige verden gør sig i Camerons efterfølger.

Kortene er selvfølgelig holdt rimelig tæt på kroppen, når det kommer til plotdetajler, men vi ved dog, at Jake Sully (Sam Worthington) og Neytiri (Zoe Saldana) får et barn, og at der er også vil være flere Na’vi-børn samt et menneskebarn født på militærbasen Hell’s Gate.

Avatar 2 får premiere den 16. december 2021.

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kim

Det eneste man kan frygte er at der bliver fokuseret SÅ meget på det visuelle, at historien kan blive en tynd kop te. Men er den bare på linje med, eller lidt bedre end 1'eren, er der i dén grad noget at se frem til!! :)

Rasmus/Musen

Avatar 2 skal nok blive en rigtig flot film, når den endelig kommer ud i biograferne, hvilket vi stadig må vente næsten 2 hele år på endnu(minus en måneds tid). Hvis der kan gå så lang tid mellem den oprindelige film og fortsættelsen, så skal det også bare være i orden. Allerede nu med de her billeder givet ud som forsmag på filmen, så tror jeg bestemt, at det er i orden, ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 timer siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

9 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden

Aktive debatter