Cookie- og Privatlivspolitik
Her er programmet til Filmporten - arthouse-filmenes biografklub

Her er programmet til Filmporten - arthouse-filmenes biografklub

Se fx. Oscar-fænomenet Parasite til halv pris

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Filmklubben for arthouse-fans, Filmporten, er tilbage. 

Her kan du med et medlemsskab se 12 udvalgte film til halv pris over året.

Programmet opdateres løbende, så de nyeste festival-favoritter kan komme med. Men programmets første seks film er blevet offentliggjort. Og det lægger stærkt ud med en højaktuel film, hvoraf den ene er et decideret filmfænomen med hele seks Oscar-nomineringer i ryggen.

Her er programmet indtil videre - læs mere på Filmportens hjemmeside.

Parasite (aktuel i biografen)
Den koreanske film om en fattig families manipulerende indtog i en overklassefamilie er et fænomen verden over. 50.000 danskere har allerede set den kulsorte komedie-thriller, der tilmed er nomineret i seks top-kategorier ved Oscar-uddelingen - deriblandt Bedste film, Bedste instruktør og Bedste udenlandske film.

Aretha Franklin - Amazing Grace (premiere 16/1)
Koncert-dokumentar om soul-legenden Aretha Franklin foregår over to aftener i 1972, den 13. og den 14. januar, hvor Aretha Franklin indspillede albummet 'Amazing Grace' i en kirke i det sydlige Los Angeles. Filmen er instrueret af selveste Sidney Pollack. 

Krudttønden (premiere 5/3)
Ole Christian Madsen (Edderkoppen, Flammen & Citronen), har instrueret ’Krudttønden’ om de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. Nikolaj Coster Waldau og Lars Brygman medvirker.

La Belle Époque (premiere 19/3)
Fransk film med veteranen Daniel Auteuil. Filmen handler om den midaldrende, lidt livstrætte Victor, der får sit liv vendt på hovedet den dag, Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning. Antoines firma giver sine kunder mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genoplive den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.

The Farewell  (premiere 16/4)
Golden Globe-vinder for bedste kvindelige hovedrolle i en komedie. Feel good-filmen handler om den unge kvinde Billi, der forlader New York og rejser hjem til familien i Kina. Anledningen er, at bedstemor Nai Nai kun har få uger tilbage at leve i, og familien skal samles for at sige farvel til hende. Familien har imidlertid besluttet ikke at fortælle Nai Nai sandheden om hendes tilstand, og bruger istedet et bryllup som påskud til at samles. 

Om det uendelige  (premiere 7/5)
Vinderen af Sølvløven Venedig 2019 er signeret af den svenske legende Roy Andersson, der siden sit spillefilm-comeback i 2000 med ’Sange Fra Anden Sal’ har dyrket en sort, komisk og samfundskommenterende stil, hvor han i smukt koreograferede scener portrætterer et Sverige i gulbrune billeder tilsat unikke figurer.


Du kan bestille billetter på kino.dk og tilføje dit Filmporten-abonnement som betaling. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter