Den nye Hunger Games skal følge Præsident Snows unge heroiske år

Darth Vader om igen
Billede
(© NORDISK FILM)

Det startede med Hunger Games i 2012 og endte med The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i 2015. Men nu vender en af filmhistoriens mest populære franchises nok tilbage til det store lærred.

Forfatteren Suzanne Collins er nemlig i forhandlinger med Lionsgate om at lave flere film, og det starter selvfølgelig med en ny bog. Titlen bliver ’The Ballad of Songbirds and Snakes’ - og nu er det endelig blevet afsløret, hvad denne skal handle om.

Entertainment Weekly skriver, at bogen skal foregå 64 år før den første film, som omhandlede det 74. dødsspil. Panem har været undertrykt i 10 år, og de forfærdelige spil er allerede igang.

Her følger vi teenageren Coriolanus Snow (jep, ham der bliver til selveste skurken, Præsident Snow). Snow er født til et priviligeret liv, men i bogen vil han være helten. Charmerende, venlig og heroisk... er vi de eneste, der tænker på Darth Vader?

Donald Sutherland spillede som bekendt Snow i de forrige film, nu bliver det spændende, hvem der kan løfte den arv.

Jennifer Lawrences karakter Katniss Everdeen er selvsagt ikke født på tidspunktet, som bogen foregår på, og dermed er det nu 100% sikkert, at hun ikke bliver del af den nye fortælling. 

Til gengæld vender instruktøren Francis Lawrence, der stod bag tre ud af de fire film, formentlig tilbage ifølge hans tidligere udsagn.

Bogen 'The Ballad of Songbirds and Snakes' udkommer den 19. maj, og man forventer at filmen allerede rammer biograferne om to års tid.


Se vores interview med Sutherland fra Mockingjay - del 2: