Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Hunger Games skal følge Præsident Snows unge heroiske år

Den nye Hunger Games skal følge Præsident Snows unge heroiske år

Darth Vader om igen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det startede med Hunger Games i 2012 og endte med The Hunger Games: Mockingjay - del 2 i 2015. Men nu vender en af filmhistoriens mest populære franchises nok tilbage til det store lærred.

Forfatteren Suzanne Collins er nemlig i forhandlinger med Lionsgate om at lave flere film, og det starter selvfølgelig med en ny bog. Titlen bliver ’The Ballad of Songbirds and Snakes’ - og nu er det endelig blevet afsløret, hvad denne skal handle om.

Entertainment Weekly skriver, at bogen skal foregå 64 år før den første film, som omhandlede det 74. dødsspil. Panem har været undertrykt i 10 år, og de forfærdelige spil er allerede igang.

Her følger vi teenageren Coriolanus Snow (jep, ham der bliver til selveste skurken, Præsident Snow). Snow er født til et priviligeret liv, men i bogen vil han være helten. Charmerende, venlig og heroisk... er vi de eneste, der tænker på Darth Vader?

Donald Sutherland spillede som bekendt Snow i de forrige film, nu bliver det spændende, hvem der kan løfte den arv.

Jennifer Lawrences karakter Katniss Everdeen er selvsagt ikke født på tidspunktet, som bogen foregår på, og dermed er det nu 100% sikkert, at hun ikke bliver del af den nye fortælling. 

Til gengæld vender instruktøren Francis Lawrence, der stod bag tre ud af de fire film, formentlig tilbage ifølge hans tidligere udsagn.

Bogen 'The Ballad of Songbirds and Snakes' udkommer den 19. maj, og man forventer at filmen allerede rammer biograferne om to års tid.


Se vores interview med Sutherland fra Mockingjay - del 2:
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter