Cookie- og Privatlivspolitik
"Den nye The Grudge er virkelig fucked up"

"Den nye The Grudge er virkelig fucked up"

5 ting du bør vide inden den nye 'The Grudge' (sponsoreret)

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Forbandelsen er tilbage i en helt ny gyser med The Grudge - og hvis du synes, at den amerikanske udgave fra 2004 var skræmmende, så er der noget virkelig uhyggeligt i vente med dette nye kapitel om den japanske myte.

Vi forbereder dig her - så godt vi kan - på den næste del i The Grudge-universet med 5 ting, du bør vide inden:

1. Den hævngerrige forbandelse
The Grudge beskrives som en hævngerrig forbandelse, der fødes, når en person dør besat af ekstrem vrede eller sorg. Forbandelsen skabes på stedet, hvor en person dør - og dem, der kommer i kontakt med den overnaturlige kraft dør også. På den måde genfødes forbandelsen forsat ved at skifte fra offer til offer i al evighed. 

2. Baseret på en virkelig japansk myte
Den japanske gyser Ju-On, som The Grudge-universet er baseret på, fortæller historien om en kvinde, der er blevet slået ihjel i jalousi af sin mand, og herefter er vendt tilbage som et spøgelse for at hævne sig på ham - og alle andre, som kommer ind i deres hus. Den fortælling er faktisk hentet fra den virkelige historie om den japanske kvinde Kayako, der blev udsat for det samme og siges at være vendt tilbage som en blodtørstig ånd.

3. Mere blodig og uhyggelig end sine forgængere
Den nye 'The Grudge' har modsat sine forgængere fået en r-rating for bl.a. sin foruroligende og blodige vold, og instruktør Nicolas Pesce har udtalt, at "filmen er meget mere fucked up end de andre film i universet", og lover således den mest forstyrrende The Grudge-film til dato: "Ikke at bølgen af J-horror-film i de tidligere 2000'er ikke var fucked up - men det her er virkelig fucked up", udtaler Pesce.

4. Den nye film er både en genindspilning og en efterfølger
Den nye film fungerer helt på sine egne præmisser, men er ligeledes en videreførsel af det univers, der blev skabt i 2004-versionen. Således tager filmens handling sit udgangspunkt i 2004, hvor en kvinde vender hjem til USA efter at have været i Japan og i kontakt med Kayakos hævngerrige ånd.

5. Et hjemsøgt hus i USA
Vi følger i den nye 'The Grudge' detektiven Muldoon, der bliver hvirvlet ind i den mystiske sag om det hjemsøgte hus og alle dets ofre. Men modsat forgængerne i universet foregår den nye film altså i USA denne gang - og forbandelsen er således ved at sprede sig!

The Grudge kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ardimon

reklame stunts

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter