Cookie- og Privatlivspolitik
Brugernes dom: "De særlige er en menneskevarm film du ikke må gå glip af!"

Brugernes dom: "De særlige er en menneskevarm film du ikke må gå glip af!"

Instruktørerne bag ’De urørlige’ er tilbage

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

En helt ny film af instruktørerne bag De urørlige er i biografen. Titlen er De særlige, og handlingen følger denne gang to mænd, der kæmper en svær kamp for at give unge autister den bedste start på livet.

Vi inviterede en række brugerne ind for at se filmen til en særvisning til gengæld for deres anmeldelse.

Her er et uddrag af deres meget begejstrede mening:

Ashley:
”’De særlige’ ledte mig gennem hele følelsesrepertoiret - jeg græd, jeg grinte, jeg blev gal. Mest af alt udfordrede den min retfærdighedssans - og efterlod mig motiveret for at gøre en forskel.”

Monique:
”Fyldt med gode grin og rørende oplevelser.”

Michelle:
”En skøn film med noget på hjertet. Filmen viser fint de mest udsatte i samfundet og deres udfordringer med masser af humor og varme.”

Simon:
”En film som har hjertet med hele vejen undervejs, den formår at blande den barske virkelighed sammen med et rørende mix af følelser, humor og drama.”

Jane:
"’De særlige’ tager os med på en sand historie om nogle af de skæve elementer, vi alle ser, møder, hører om i vores hverdag… En god film, der fortjener et publikum.”

Helle:
”Jeg er ikke så god til franske film, men efter ’De Urørlige’ er jeg mere åben over for, om der kunne dukke flere perler op fra Frankrig. Og det gjorde der da så sandelig med ’De Særlige’… Lavet og spillet med kærlighed og humor, masser af grin undervejs i filmen og en lille tåre. Jeg kan varmt anbefale denne film til alle der godt kan lide at se gode varme, vigtige og rørende film.”

Tina:
”Filmen rørte mig bare ikke rigtig og jeg er ellers lidt af en tudeprinsesse og bliver normalt nemt meget rørt. Men jeg syntes faktisk, at den blev en smule langtrukken… Min datter på 16 år var dog meget begejstret både over filmen og musikken.”

Per Chr. Halling:
“Filmen er blevet sammenlignet med ’De Urørlige’. Den er Fransk – Ja. Den har hjertet på rette sted – Ja. Den har et stærkt budskab – Ja. Den er baseret på en sand historie - Ja. . . men så er det også at sammenfaldene stopper. Det er en anden film. Historien er en helt anden og de personer den skildre er meget anderledes. Handlingen skal der ikke røbes for meget af for den skal man opleve og mærke i hjertet. Den er uden de store overraskelser og plot twist. Men der er hverken kedelig eller langtrukken, for den har masser af lune og humor i både dialogen og det som sker. Den er sin helt egen, og den har faktisk et endnu stærkere budskab.”

Lisbeth:
”En virkelig rørende og varm film om gribende næstekærlighed til personer med særlige behov.
Er så glad for der er personer i verden der kæmper for dem der ikke selv kan. Bestemt en film man skal se!”

Johnny:
”En varm skildring af de ildsjæle, som ta'r imod de svageste og mest krævende tunge autister. Fantastisk skuespil med alvor og alligevel en del humor. En menneskevarm film du ikke må gå glip af.”

Dana:
”Jeg havde meget store forventninger til denne film. 4 gange tog jeg i biografen sidst instruktørerne da “De Urørlige” kørte. Det bliver kun en enkelt gang for denne film men det betyder bestemt ikke at den er mindre god. Det var dejligt at følge med i flere fortællinger og altså derfor blive rørt på forskellige måder. Jeg kan ikke anbefale den nok! Helt igennem smuk og fantastisk film!”

Sophie:
”En stor anbefaling af ‘De særlige’…. Fortællingen er fuld af varme og hjerteblod, den er humoristisk, men skildrer også den sande virkelighed, hvor kampene må kæmpes.”

De særlige er aktuel i biografen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Det ved vi ikke endnu. Men tro mig, vi gør et stort nummer ud af det, når man kan :-)

MVH Stine
kino.dk

7 timer siden
Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

11 timer siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

1 dag siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

2 dage siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

2 dage siden