Cookie- og Privatlivspolitik
Matt Damon og Ben Affleck laver storfilmen du skal se til næste jul

Matt Damon og Ben Affleck laver storfilmen du skal se til næste jul

Ridley Scott instruerer 'The Last Duel'

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Den 25. december 2020 får filmen The Last Duel premiere - og mændene foran og bag kameraet er ikke hvem som helst.

Det er nemlig Matt Damon og Ben Affleck, der har skrevet manuskriptet - og det er første gang siden deres store gennembrud Good Will Hunting, som indbragte dem en Oscar.

Filmen er baseret på bogen 'The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France', der udspiller sig i 1300-tallet og handler om et opgør mellem en ridder og hans væbner, som skal afgøres i en duel til døden.

Historien tager sit udspring i en sandfærdig beretning om, at den ene ridder påstår, at den anden har voldtaget hans kone. 'The Last Duel' fokuserer derfor på de forskellige perspektiver i den fortælling, som vedrører bedrag, hævn og retfærdighed. 

Til at hjælpe sig med at skrive filmen har de to haft den Oscar-nominerede Nicole Holofcener med i maskinrummet. Hun har stået for manuskriptets kvindelige perspektiv.

Men det stopper ikke her, 'The Last Duel' har nemlig selveste Ridley Scott som instruktør, der tidligere har stået bag middelalderlige-film som Kingdom of Heaven og Robin Hood.

De to bagmænd kommer også til at have afgørende roller i filmen sammen med Adam Driver og Jodie Comer fra tv-serien 'Killing Eve'.

Filmen har netop fået en premieredato midt i pris-sæsonen, hvilket også kan tyde på, at den kan blive en mulig Oscar-kandidat i 2021.

The Last Duel får premiere den 25. december 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.