Cookie- og Privatlivspolitik
Gerard Butler er tilbage med action-braget Angel Has Fallen til hjemmebiografen

Gerard Butler er tilbage med action-braget Angel Has Fallen til hjemmebiografen

Blockbuster.dk er klar med store eksplosioner og vild action (sponsoreret)

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Du kan nu opleve Gerard Butler i sin efterhånden ikoniske rolle som den hårdtslående secret service-agent Mike Banning. For den tredje film i franchisen, Angel Has Fallen, kan nu ses på Blockbuster.dk, hvor Butler igen deler hårdtslående håndmadder ud.

Filmen kan købes på Blockbuster.dk nu og lejes fra 27. december:

Efter den forrige film er Mike Banning blevet en af præsidentens tætteste agenter. Men da præsidenten på en ellers afslappende fisketur bliver offer for et attentatforsøg, kommer Banning til at fremstå som manden bag grundet falske beviser.

Nu må Banning således forsøge at undslippe både FBI og sine egne kolleger for at rense sit navn og finde frem til den egentlige trussel mod præsidenten.Første gang vi stiftede bekendtskab med agent Banning var i ’Olympus Has Fallen’ fra 2013 – den kan du også se på Blockbuster.dk her.

Siden kom efterfølgeren ’London Has Fallen’, der ligeledes kan ses på Blockbuster.dk her.

Udover en sej Gerard Butler, så finder man igen Morgan Freeman i rollen som USA’s præsident Alan Trumbull. En stærk duo, hvis ellers gode forhold denne gang kommer på prøve.

Den hårdtslående Gerard Butler er for vild
Secret service-agenten Mike Banning er efterhånden ved at udvikle sig til Gerard Butlers mest ikoniske karakter. For som den handlekraftige agent håndterer han nemlig både automatvåben og nærkampe på vild og medrivende vis. Han er svær ikke at heppe på, når først eksplosioner brager løs og skurke er i hælene på ham.

Hvis du ikke kan få nok af Banning – og hvem kan det? – så venter der efter alt at dømme endnu mere action forude, da der er tale om hele tre efterfølgere. Vi krydser fingre for, at det bliver til noget.Eksplosiv action og store automatvåben
Hvis du er til store eksplosioner, vilde skuddueller og hårdtslående slåskampe, så kan du godt glæde dig til at sætte dig til rette i hjemmebiografen og lade ’Angel Has Fallen’ levere det hele og mere til, når filmen folder sig voldsomt ud på Blockbuster.dk. Det er nemlig både intenst, heftigt og medrivende at følge agent Banning på jagt efter sandheden i den nye film i den populære franchise.

Hvis du er i tvivl, om filmen byder på blandt andet store eksplosioner, ja, så skal du sådan set ikke vente lang tid, førend den første rammer skærmen og blæser dig omkuld – og det bliver kun vildere og vildere, efterhånden som Banning bevæger sig fra den ene actionscene til den næste.

Action som i de gode gamle 80ere
Med ’Angel Has Fallen’ leveres der som nævnt i den grad heftig action, og det af den gode gamle skole – nærmere bestemt de højpotente 1980ere. Her er intet pis, men bare heftige håndvåben, bankende nævekampe og en cool Gerard Butler.

Filmen står nemlig vellykket og voldsomt på skuldrene af actionhelte som Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone med film som 'Die Hard', 'Commando' og 'Rambo: First Blood'. Så hvis du er til god og gedigen no bullshit-action, er du kommet til den rette film med ’Angel Has Fallen’Morgan Freeman er altid god
Ganske vist har ’Angel Has Fallen’ Gerard Butler helt i hårdtslående front, men man må bestemt ikke glemme den levende legende Morgan Freeman, der kan ses i rollen som USA’s præsident og Mike Bannings ven og fortrolige.

Den Oscar-vindende Morgan Freeman er nemlig altid god. Det viser hans CV i hvert fald med alt tydelighed. Tænk blot på film som 'Shawshank Redemption, 'Seven', 'Million Dollar Baby' og 'Robin Hood: Prince of Thieves'.

Køb ’Angel Has Fallen’ på Blockbuster.dk nu - og lej den fra 27. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter