Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: Instruktør har interessant historie klar til It 3

Eksklusivt: Instruktør har interessant historie klar til It 3

Vi har talt med produceren bag Pennywise-filmene

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

It og It del 2 var begge massive økonomiske succeser, hvor af den første står som en af de bedst indtjenende horrorfilm nogensinde. Derfor er muligheden om en tredje film også blevet luftet.

Vi har således tidligere skrevet, hvordan instruktør Andy Muschietti er åben for ideen om at bringe Pennywise tilbage i en 'It del 3'.

Nu kan kino.dk eksklusivt fortælle, at filmen stadig er en mulighed, og at Muschietti faktisk skulle være kommet op med en god ide til den. Men den kan have lange udsigter!

Det fortalte producer Roy Lee os, da vi fangede ham på Skype i Los Angeles. 

- It-historien i sig selv topper hvert 27. år, også før de to film, vi har lavet. Så du kan vælge en anden tidsperiode og fortælle en historie, som skete der.

- Andy [Muschietti], der lavede de første, har en meget specifik historie, som han gerne vil fortælle. Men han har travlt lige nu med at arbejde på den næste DC-film 'The Flash', så vi må vente på ham til efter den. Så det kommer til at tage noget tid.

Men der er stadig dialog omkring at lave 'It 3'?

- Ja, men når han har travlt de næste tre år, så kan vi have samtaler om det, men vi kommer ikke til at rykke på det, før han er færdig med 'The Flash'. Den historie, som han gerne vil fortælle, er meget interessant!

Og du kan ikke afsløre noget om, hvad den historie handler om?

- Nej, desværre, afslutter en grinende Lee.

I Stephen Kings bogforlæg omtales flere af Pennywises grumme handlinger fra tiden før Tabernes opgør, så der er også materiale, som Muschietti kan lade sig inspirere af der.

Men en eventuel 'It del 3' vil altså formentlig først kunne ramme biograferne om tidligst fem år.

Til januar udkommer hele vores interview med producer Roy Lee, hvor vi snakker om horrorfilm i det forgangende årti, It's stor succes, og nogle af de kommende projekter, som han har på vej, der tæller Stephen King-filmatiseringerne 'Salem's Lot' og 'The Tommyknockers'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

10 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter