Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: Instruktør har interessant historie klar til It 3

Eksklusivt: Instruktør har interessant historie klar til It 3

Vi har talt med produceren bag Pennywise-filmene

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

It og It del 2 var begge massive økonomiske succeser, hvor af den første står som en af de bedst indtjenende horrorfilm nogensinde. Derfor er muligheden om en tredje film også blevet luftet.

Vi har således tidligere skrevet, hvordan instruktør Andy Muschietti er åben for ideen om at bringe Pennywise tilbage i en 'It del 3'.

Nu kan kino.dk eksklusivt fortælle, at filmen stadig er en mulighed, og at Muschietti faktisk skulle være kommet op med en god ide til den. Men den kan have lange udsigter!

Det fortalte producer Roy Lee os, da vi fangede ham på Skype i Los Angeles. 

- It-historien i sig selv topper hvert 27. år, også før de to film, vi har lavet. Så du kan vælge en anden tidsperiode og fortælle en historie, som skete der.

- Andy [Muschietti], der lavede de første, har en meget specifik historie, som han gerne vil fortælle. Men han har travlt lige nu med at arbejde på den næste DC-film 'The Flash', så vi må vente på ham til efter den. Så det kommer til at tage noget tid.

Men der er stadig dialog omkring at lave 'It 3'?

- Ja, men når han har travlt de næste tre år, så kan vi have samtaler om det, men vi kommer ikke til at rykke på det, før han er færdig med 'The Flash'. Den historie, som han gerne vil fortælle, er meget interessant!

Og du kan ikke afsløre noget om, hvad den historie handler om?

- Nej, desværre, afslutter en grinende Lee.

I Stephen Kings bogforlæg omtales flere af Pennywises grumme handlinger fra tiden før Tabernes opgør, så der er også materiale, som Muschietti kan lade sig inspirere af der.

Men en eventuel 'It del 3' vil altså formentlig først kunne ramme biograferne om tidligst fem år.

Til januar udkommer hele vores interview med producer Roy Lee, hvor vi snakker om horrorfilm i det forgangende årti, It's stor succes, og nogle af de kommende projekter, som han har på vej, der tæller Stephen King-filmatiseringerne 'Salem's Lot' og 'The Tommyknockers'.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jørgen

Det lyder meget spændende.

4 timer siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

10 timer siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

2 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden

Aktive debatter