Cookie- og Privatlivspolitik
3 grunde til at du skal se Parasite

3 grunde til at du skal se Parasite

Du ved ikke, hvad der venter dig! (sponsoreret)

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Du har måske lagt mærke til, at der er en film i år, som folk bare ikke kan lade være med at diskutere. Det er der en grund til, for Bong Joon-hos nyeste film Parasite er både komplet vanvittig, overraskende og fantastisk.

Filmen følger en familie af småsvindlere, der griber muligheden for gradvist at infiltrere et rigmandshjem og vinde deres tillid. Men undervejs tager handlingen et utal af uforudsigelige drejninger, og resultatet er ovenud originalt og underholdende.

Find billetter til Parasite her:

Vi giver dig her 3 fremragende grunde til, at Parasite er filmen, du ikke må misse:

1. Vanvittig overraskende og original handling

Hvis du savner at se en film, hvor det er komplet umuligt at forudse handlingen, og hvor der sker noget nyt og chokerende hver gang, du tror, du har regnet den ud – søg ej længere! 'Parasite' følger sin helt egen formel fra start til slut.

Hvis den kulsorte, forstyrrende og komiske handling i sig selv ikke er nok, er det også et værk, der gør sig selv umulig at kategorisere; den er nemlig et forrygende virvar af genreblandinger med alt fra thriller til komedie til gys til drama i dens nuancerede skildring af klasseskel, som den også sarkastisk spidder.

2. Vinder af Guldpalmen 2019 og 3 Golden Globe-nomineringer

'Parasite' vandt hovedprisen på årets Cannes Film Festival, nemlig den prestigefyldte Guldpalme. Det er desuden første sydkoreanske film til at vinde denne pris og første gang siden Adéles liv – kapitel 1 og 2, at en film vinder afstemningen enstemmigt.

Desuden har filmen fået hele tre Golden Globe-nomineringer, hvilket atter er en rekord for et sydkoreansk værk; nemlig for Bedste instruktør, Bedste manuskript og Bedste udenlandske film. Det er ikke overraskende, at 'Parasite' også har en massiv Oscar-buzz!

Camera Film

3. Det er årets bedst anmeldte film

Det  sydkoreanske værk har simpelthen opnået en status som årets bedst anmeldte film i både England og USA! Og der er ikke noget, der peger tyder på, at 'Parasite' ikke også ender i toppen i Danmark, når den får premiere herhjemme. 

Her er nogle af de rosende ord, 'Parasite' har fået med på vejen:

- "Det er en tæt på perfekt film, fra Bongs mesterlige brug af framing og visuelt sprog og kontrol over en vildt skiftende tone til præstationerne (alle forrygende) til kommentaren på klasseskel." - Bill Goodykoontz, Arizona Republic.

- "Det her er den bedste film i år… et tonalt vidunder." – Christy Lemire, FilmWeek.

- "MESTERLIG. Sjov, makaber og konstant overrumplende." Kim Skotte, Politiken

'Parasite' er desuden også årets bedst sælgende udenlandske film - med andre ord elsker både anmeldere og publikum dette uforudsigelige mesterværk!

Se Parasite i biografen fra den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter