Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm: Frode Får, Bruce Springsteen & Scarlett Johansson

Ugens premierefilm: Frode Får, Bruce Springsteen & Scarlett Johansson

Se trailers til alle de nye film

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Ugens seks premierefilm byder på frække får på rumeventyr, seksuelle overgreb i kirkens navn, en kvindes kamp for bedre rettigheder og dokumentar om en musiklegende.

Desuden kan man opleve Scarlett Johansson og Adam Driver i rørende skilsmissedrama eller sidst, men bestemt ikke mindst, nyde et forbedret gensyn med en af de største krigsfilms-klassikere.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


F for får 2: Fårmageddon
Fåret Frode tager på et vildt eventyr, efter et rumvæsen styrter ned nær gården, og han beslutter sig for at bringe den nye gæst sikkert hjem – men en uhyggelig organisation er også på færden.

Filmen bygger på tv-serien lavet af Aardman Animation, der er kendt for deres distinkte stopmotion-værker som bl.a. Flugten fra hønsegården og Walter og Trofast – det store grøntsagskup.


Apocalypse Now: Final Cut
Under Vietnamkrigen får soldaten Willads til opgave at drage ud på en mareridtsagtig tur for at finde og dræbe den gale oberst Kurz, der har etableret sig dybt inde i junglen.

Francis Ford Coppolas psykologiske krigs-klassiker er oprindeligt fra 1979, men den nye version byder på helt ny og forbedret lyd samt billedkvalitet, der er renoveret til 4K ultra-HD.

Gud være lovet
Tre barndomsvenner vælger at bryde tavshedsbyrden i 40-års-alderen og endelig tale ud om, hvordan de blev seksuelt misbrugt af en katolsk præst som børn, da de finder ud af, at selvsamme præst stadig arbejder med børn.

Filmen tager udgangspunkt i en virkelig præsts forbrydelser i slutningen af 1980'erne, og den franske instruktør François Ozon har opnået stor anerkendelse med værker som Ung og smuk og Dobbelt begær.


Made in Bangladesh
Kvinden Shimu arbejder på en tøjfabrik under utrolig ringe forhold, men da en kollega dør, beslutter hun sig for egenhændigt at engagere sig i fagforeningsarbejde og kæmpe for bedre rettigheder.

Instruktøren Rubaiyat Hossain er blandt de eneste kvindelige filmskabere i Bangladesh, og filmen fokuserer også i høj grad på kvindernes kamp for lige rettigheder på arbejdsmarkedet.


Marriage Story
Teaterinstruktøren Charlie og skuespillerinden Nicole overrasker omverdenen ved at ville skilles, hvilket bliver starten på en kompliceret afvikling af en dyb og rørende relation.

Hovedrollerne spilles af Adam Driver og Scarlett Johansson, og i instruktørstolen finder vi Noah Baumbach, der har stået bag bl.a. The Squid and the Whale, Frances Ha og Netflix-filmen 'The Meyerowitz Stories'.


Western Stars
Den ikoniske musiker Bruce Springsteen fremfører i denne dokumentar alle 13 numre fra sit nyeste album 'Western Stars', der på mange måder symboliserer en intens musikalsk rejse.

Filmen benytter sig af privat arkivmateriale for at gøre resultatet ekstra personligt og fremhæve temaer som kærlighed, tab, familie og tidens gang. "Bossen" er selv medinstruktør på dokumentaren.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

22 timer siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

2 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

2 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter