Spider-Man: Far From Home er "den bedste Marvel-film so far"

Se superheltefilmen nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© Sony Pictures)

I Spider-Man: Far From Home er den elskede superhelt tilbage med fanfavoritten Tom Holland i sin anden solofilm som Edderkoppen.

Filmen kan købes nu på Blockbuster.dk - og lejes fra 18. november:

Marvel-filmen udspiller sig umiddelbart efter 'Avengers: Endgame', og den fungerer således som den egentlige og foreløbige afslutning på det imponerende filmiske Marvel-univers.

Peter Parker skal på sommerekskursion i Europa. Han har ladet superheltedragten blive hjemme og vil fokusere på sine venner - og ikke mindst sit hemmelige crush MJ.

Men da nogle mystiske eksistenser, kendt som The Elementals, angriber storbyer, må han hjælpe Nick Fury og en ny helt, Mysterio, med at bekæmpe fjenderne. Men alt er ikke, som det ser ud.

Spider-Man: Far From Home slog massive billetsalgsrekorder verden over, hvor den globalt er endt som Sony Pictures' bedst sælgende film nogensinde med svimlende 1,1 milliard dollars - og dermed overgik den ikke blot alle sine Spider-Man-forgængere, men også James Bond, der med Skyfall holdt den daværende Sony-rekord.

Flere brugere på kino.dk var også ellevilde med Marvel-filmen:

★★★★★★

- Den bedste film jeg har set i 2019. (Sugendra)

★★★★★★

- Jeg skraldgrinede gennem hele filmen og glæder mig allerede til 3'eren. (Sofie)

★★★★★★

- En klassisk superheltefilm. Men stadigvæk med en masse twist, som man slet ikke havde set komme. (Kasper)

★★★★★★

- Bedste Marvel-film so far. Hold da op, det var den vildeste film oplevelse jeg har haft siden 'Avatar'! Den var så godt lavet. (Sebastian)

Se 'Spider-Man: Far From Home' på Blockbuster.dk nu.