Cookie- og Privatlivspolitik
The Mask 2 med Jim Carrey er måske på vej

The Mask 2 med Jim Carrey er måske på vej

Vanviddet fortsætter!

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Det er 25 år siden, at Jim Carrey brød igennem på den helt store scene. I 1994 blæste han alt og alle omkuld med Ace Ventura, The Mask og Dum og dummere - og nu vender han måske tilbage til en af glansrollerne.

Det skal understreges, at der kun er tale om et ubekræftet rygte her, men det er muligt, at vi omsider får en efterfølger til 'The Mask' med Jim Carreys rablende vanvittige karakter med den grønne kulør.

I den originale film opdager Carreys rolle Stanley Ipkiss en magisk maske, der indeholder Lokes ånd - nordisk mytologis helt store ballademager og kaosspræder.

Ifølge rygtet fra We Got This Covered er det på tale at bringe Jim Carrey tilbage i rollen, men det vides endnu ikke, om han potentielt vil få selskab af Cameron Diaz, der spillede hans kærlighedsinteresse i den første film.

The Mask-producer Mike Richardson, kendt for bl.a. Hellboy, 'Polar' og 'The Umbrella Academy', har desuden luftet idéen om en kvindelig version af den maskerede drillepind, men det vides heller ikke, om det projekt rent faktisk bliver en realitet. I 2005 fik vi den mislykkede efterfølger 'Son of the Mask' uden Carrey.

Jim Carrey kan under alle omstændigheder opleves i rollen som skrupskør skurk i Sonic the Hedgehog, der er lige rundt om hjørnet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter