Cookie- og Privatlivspolitik
The Mask 2 med Jim Carrey er måske på vej

The Mask 2 med Jim Carrey er måske på vej

Vanviddet fortsætter!

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det er 25 år siden, at Jim Carrey brød igennem på den helt store scene. I 1994 blæste han alt og alle omkuld med Ace Ventura, The Mask og Dum og dummere - og nu vender han måske tilbage til en af glansrollerne.

Det skal understreges, at der kun er tale om et ubekræftet rygte her, men det er muligt, at vi omsider får en efterfølger til 'The Mask' med Jim Carreys rablende vanvittige karakter med den grønne kulør.

I den originale film opdager Carreys rolle Stanley Ipkiss en magisk maske, der indeholder Lokes ånd - nordisk mytologis helt store ballademager og kaosspræder.

Ifølge rygtet fra We Got This Covered er det på tale at bringe Jim Carrey tilbage i rollen, men det vides endnu ikke, om han potentielt vil få selskab af Cameron Diaz, der spillede hans kærlighedsinteresse i den første film.

The Mask-producer Mike Richardson, kendt for bl.a. Hellboy, 'Polar' og 'The Umbrella Academy', har desuden luftet idéen om en kvindelig version af den maskerede drillepind, men det vides heller ikke, om det projekt rent faktisk bliver en realitet. I 2005 fik vi den mislykkede efterfølger 'Son of the Mask' uden Carrey.

Jim Carrey kan under alle omstændigheder opleves i rollen som skrupskør skurk i Sonic the Hedgehog, der er lige rundt om hjørnet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael Kirkegaard

........end Dum og dummere 2 :()

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter