Cookie- og Privatlivspolitik
Lady Gaga vender tilbage i en film om Gucci, mord og mode

Lady Gaga vender tilbage i en film om Gucci, mord og mode

Instrueret af Ridley Scott

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Deadline kan fans af Lady Gaga godt begynde at glæde sig. Sangerinden og den Oscar-nominerede A Star is Born-skuespiller er nemlig på vej tilbage til de store lærreder i en film instrueret af selveste Ridley Scott.

True crime-filmen skal bygge på Sara Gay Fordens bog ‘The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’ og handle om mordet på Maurizio Gucci, der var barnebarn til Guccio Gucci.

Gaga skal spille rollen som Maurizio Gucci’s ekskone og eks-jetsetter, Patrizia Reggiani, der blev anholdt og anklaget for at have hyret en lejemorder. 

Og som om det ikke er nok, blev sagen omkring Reggiani kendt for måske at være årsaget af en svulst i hjernen.

Scott satser eftersigende på at optage filmen som den første efter sit nuværende projekt, periodefilmen ’The Last Duel’ om Karl 6. (også kendt som Karl den Gale), der var konge af Frankrig fra 1380 til 1422. Dramaet er skrevet af Nicole Holofcener samt Ben Affleck og Matt Damon, der også spiller hovedrollerne over for Adam Driver og Jodie Comer (Killing Eve).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.