Cookie- og Privatlivspolitik
Bliver Disney+ serien The Mandalorian til en film?

Bliver Disney+ serien The Mandalorian til en film?

Disney lufter ideen om en ny Star Wars-film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Streamingtjenesten Disney+ er kun lige blevet lanceret i USA med tv-serien 'The Mandalorian' som første store premiere.

Serien giver et indblik i en anden side af Star Wars-universet, idet serien foregår i tiden efter Imperiets fald, og før The First Order opstod - dvs. mellem Episode 6 (Return of the Jedi) og 7 (The Force Awakens).

Nu lyder rygterne, at en film over universet kan blive en realitet. Det afslører Disneys kreative chef, Alan Horn, til en presseforsamling afholdt af Variety. Chefen fremhævede her 'The Mandalorian' som eksempel på en mulig Disney+ produktion, der i fremtiden kan udvides med en biograffilm.

Den seneste tid har der været andre potentielle Star Wars-efterfølgere på tale. Der var en trilogi på vej fra Game of Thrones-skaberne, men de er nu sprunget endegyldigt fra

Og bliver vi ved spekulationerne, er den aflysning måske netop godt nyt for 'The Mandalorian'… Ifølge sitet SplashFilms, taler det nemlig for, at netop en Mandalorian-film bliver et nyt bidrag til det populære univers. Teknologien, skuespillere, kulisser mv. er jo allerede på plads. En Mandalorian-film er simpelthen den nemmeste måde at sikre endnu en Star Wars-biografpremiere.

Hardcore fans må dog slå koldt vand i blodet. Udsigterne er nemlig langsigtede, og der er fortsat kun tale om spekulationer.

Det er endnu også usikkert, hvornår Disney+ kommer til Danmark.

Vi ved kun med sikkerhed, at serien allerede har fået ros for både visuelle effekter, skuespil og instruktion, og at optagelserne til sæson 2 allerede er begyndt.

Husk at du meget snart kan se det sidste kapitel i Skywalker-sagaen, The Rise of Skywalker, når denne får premiere den 18. december.

Billetterne kan allerede nu købes på kino.dk

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Det helt centrale er den manglende historie - vi ser kun flig af noget, og kender ikke vores hovedperson nok til at vi synes han er interessant.

6 timer siden
mette

Fed liste. Mangler dog to af mine favoritter: The Game og Primal Fear

8 timer siden
Jensuser/8141
Jensuser/8141

The Sting med Robert Redford og Paul Newman havde da den vildeste og mest overraskende slutning på en film og den burde have været med

10 timer siden
madsjakobuser/535626
madsjakobuser/535626

Mangler helt sikkert på denne ellers gode liste...

10 timer siden
Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

2 dage siden