Bliver Disney+ serien The Mandalorian til en film?

Disney lufter ideen om en ny Star Wars-film
Billede
(© The Mandalorian / Lucasfilm)

Streamingtjenesten Disney+ er kun lige blevet lanceret i USA med tv-serien 'The Mandalorian' som første store premiere.

Serien giver et indblik i en anden side af Star Wars-universet, idet serien foregår i tiden efter Imperiets fald, og før The First Order opstod - dvs. mellem Episode 6 (Return of the Jedi) og 7 (The Force Awakens).

Nu lyder rygterne, at en film over universet kan blive en realitet. Det afslører Disneys kreative chef, Alan Horn, til en presseforsamling afholdt af Variety. Chefen fremhævede her 'The Mandalorian' som eksempel på en mulig Disney+ produktion, der i fremtiden kan udvides med en biograffilm.

Den seneste tid har der været andre potentielle Star Wars-efterfølgere på tale. Der var en trilogi på vej fra Game of Thrones-skaberne, men de er nu sprunget endegyldigt fra

Og bliver vi ved spekulationerne, er den aflysning måske netop godt nyt for 'The Mandalorian'… Ifølge sitet SplashFilms, taler det nemlig for, at netop en Mandalorian-film bliver et nyt bidrag til det populære univers. Teknologien, skuespillere, kulisser mv. er jo allerede på plads. En Mandalorian-film er simpelthen den nemmeste måde at sikre endnu en Star Wars-biografpremiere.

Hardcore fans må dog slå koldt vand i blodet. Udsigterne er nemlig langsigtede, og der er fortsat kun tale om spekulationer.

Det er endnu også usikkert, hvornår Disney+ kommer til Danmark.

Vi ved kun med sikkerhed, at serien allerede har fået ros for både visuelle effekter, skuespil og instruktion, og at optagelserne til sæson 2 allerede er begyndt.

Husk at du meget snart kan se det sidste kapitel i Skywalker-sagaen, The Rise of Skywalker, når denne får premiere den 18. december.

Billetterne kan allerede nu købes på kino.dk