Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Cyborgs, skilsmisser, selvmordsmysterier og skøre familier

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Ugens fem premierefilm har lidt til enhver smag. Du kan bl.a. opleve iransk selvmordsdrama, dansk skilsmisse-tragedie eller tysk komedie-drama, der går lige i hjertet.

Du kan også få stillet sulten efter action i velkendt cyborg-selskab med det nyeste skud på stammen i Terminator-franchisen eller tage børnene med til efterårets (u)hyggeligste familiefilm.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Terminator: Dark Fate
Sarah Connor må slå sig sammen med en cyborg/menneske-hybrid for at redde den unge pige Danis liv, da en avanceret dræberrobot bliver sendt tilbage i tiden for at dræbe hende.

Filmen er en direkte efterfølger til Terminator 2: Judgment Day og har igen både Linda Hamilton og Arnold Schwarzenegger på rollelisten og produceres af blockbuster-mastodonten James Cameron, der var med fra franchisens begyndelse.


Kollision
Leo har både egen virksomhed og en skøn familie, men alt falder pludselig fra hinanden, og forude venter nu en barsk skilsmissesag, der rammer alle parter – også børnene.

Hovedrollerne spilles af de danske stjerner Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil, og filmen instrueres af Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam, der i 2017 brød igennem med succesen Mens vi lever.


Mit ustyrlige hjerte
Den uansvarlige rigmandssøn Lenny går kun op i vilde fester og sin fars penge, indtil han tvinges til at tage ansvar for den unge hjertepatient David, hvis han vil beholde adgang til formuen. Det bliver starten på et umage, dybfølt venskab.

Det tyske komedie-drama er baseret på bestselleren af Lars Amend og Daniel Meyer, hvor sidstnævnte selv lider af en hjertesygdom.


3 kvinder
Da en af Irans mest populære skuespillerinder, Behnaz Jafari, en dag modtager en video af en ung pige, der tilsyneladende tager sit eget liv, begiver hun sig sammen med sin instruktør-ven ud for at finde frem til sandheden om, hvad der måske/måske ikke er et selvmord i kunstens navn.

Filmen fortælles i mockumentary-stil, og instruktøren Jafar Panahi (kendt for bl.a. Taxi Teheran) vandt prisen for Bedste manuskript ved sidste års Cannes Film Festival.


Familien Addams
Vores allesammens monstrøse og finurlige familie er tilbage i animeret form, hvor de denne gang tager kampen op mod en grådig showvært, der truer deres trygge liv i skyggerne og vil rive deres palæ ned.

Filmen er baseret på en tegneseriestribe fra 1930’erne, der gennem årene har affødt en stribe af filmatiseringer og tv-serier med den umage familie.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.