Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Star Wars-trilogi er aflyst

Ny Star Wars-trilogi er aflyst

Game of Thrones-skabere springer fra

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Tilbage i februar 2018 blev nyheden om, at de to skabere af HBO-serien ’Game of Thrones’, David Benioff og D.B. Weiss, var blevet hyret til at stå for en kommende Star Wars-trilogi efter, at Skywalker-sagaen ender med Star Wars: The Rise of Skywalker.

Køb dine billetter til den her:Nu beretter Deadline imidlertid, at de to serie-skabere trækker sig fra projektet, der ellers skulle have haft premiere på den første film i 2022.

Trilogien skulle have været en frisk start på universet med helt nye karakterer. Det bliver altså ikke til noget nu. I hvert fald ikke i hænderne på Benioff og Weiss, der på grund af en for proppet kalender har valgt at trække sig.

De arbejder nemlig på et projekt for Netflix, hvilket ikke efterlader nok timer i døgnet til, at de kan nå begge dele:

- Der er for få timer i døgnet, og vi følte, at vi ikke kunne yde både Star Wars og vores Netflix-projekt retfærdighed. Så vi trækker os desværre, lyder det fra de to herrer.

Benioff og Weiss fortæller videre, at deres entusiasme for Star Wars dog forbliver intakt:

- Vi elsker Star Wars. Da George Lucas lavede det, lavede han også os (…).
Vi vil altid stå i gæld til sagaen, der ændrede alt.

Der er endnu ikke fundet en afløser for de to, så indtil videre kan vi kun gisne om, hvem der mon træder til. Hvad tror du?

Tidligere er Rian Johnson, der stod bag The Last Jedi, blevet annonceret til at stå bag sin egen Star Wars-trilogi også, der har dog været stille om projektet i et stykke tid nu. Instruktøren er derimod aktuel til december i Knives Out - Var det mord?.

Deltag endelig i kommentarsporet herunder.

'Star Wars: The Rise of Skywalker' har premiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Noobcake

I mean, hvem ser overhovedet frem til mere Star Wars efter skuffelsen af den nye triologi?

Antaeus

At få Star Wars burde være en gigantisk mulighed for enhver, vildt at de springer fra. Men en fiasko ville måske virkelig kunne mærkes da vi har at gøre med fans, der ikke lægger fingre imellem hvad de mener.

Og ser man på Game of Thrones så er de klart bedste afsnit, der hvor de havde bøgerne at gå ud fra, mens niveauet faldt herefter og især til sidst. Om David Benioff og D.B. Weiss kunne have fået noget godt ud af Star Wars er muligt, men forbliver nu uopklaret, men det bliver spændende hvad Disney så finder på for Star Wars.

Det vil være fejl at give Rian Johnson mere Star Wars, hvis du spørger mig.

Jacob

Meldingerne lyder at projektet er lagt i graven, og det mest realistiske er nok at kalenderpladsen nu bliver erstattet af den trilogi Rian Johnson skulle starte op. Jeg håber dog mere på Knights of the Old Republic trilogien, men det andet er nok som sagt det mest sandsynlige. Så er der også det projekt Marvels Kevin Feige er med på, så det er endnu en kandidat til 2022.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter