Cookie- og Privatlivspolitik
Ny dansk actionfilm sætter ild i ghettoen

Ny dansk actionfilm sætter ild i ghettoen

 

Se de første billeder fra 'Shorta'

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Dansk film er tit gået en bue uden om action-genren, men de senere år har film som Nordvest og Underverden bevist, at vi sagtens kan være med, når det kommer til krudt, kugler og hurtige biler.

Den næste store danske actionfilm er nu blevet offentliggjort. Den har titlen Shorta, hvilket er arabisk for politi. Den nervepirrende actionthriller vil udspille sig i real time i en fiktiv forstad til København.

Da den 19-årige Talib dør i politiets varetægt, bliver to uanende betjente på rutinepatrulje i ghettoen Svalegården angrebet af rasende unge, der vil have hævn over deres ven. De to betjente bliver jagtet vildt og må nu kæmpe for deres liv.

'Shorta' er skrevet og instrueret af duoen Anders Ølholm og Frederik Louis Hviid, der debuterer som instruktører. Ølholm har tidligere været medforfatter på filmene Ækte Vare og Antboy-trilogien.

I de to bærende hovedroller ses Jacob Lohmann, der tidligere i år kunne opleves i De frivillige som den erfarne og brutale betjent Mike, og Simon Sears, hvis store gennembrud kom med serien 'Herrens veje' i rollen som den moralsk splittede betjent Jens.

Rollelisten byder også på Özlem Saglanmak og Dulfi Al-Jabouri fra bl.a. Underverden og Valhalla samt en række nye navne som Tarek Zayat, Issa Khatab, Abdelmalik Dhaflaoui og Arian Kashef.

'Shorta' får biografpremiere den 22. oktober 2020.

Fotos: Jacob Møller.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Issa

i har stavet min efternavn forkert, Khattab

Issa

i har stavet min efternavn forkert, Khattab

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter