Miav... Den nye Catwoman er fundet!

Fra 'Big Little Lies' til 'The Batman'
Billede
(© Warner Bros.)

Halle Berry forsøgte, Anne Hathaway gjorde et godt stykke arbejde, men det var Michelle Pfeiffer, der i 1992 ikoniserede Catwoman for evigt i Batman Returns.

Batmans sexede og mystiske modstykke er dog ikke færdig på det store lærred. I dag har Variety nemlig afsløret, at Matt Reeves' kommende The Batman med Robert Pattinsons også bliver med antiheltinden.

Og skuespillerinden der skal spille hende, er den 30-årige Zoë Kravitz, som de fleste nok genkender fra tv-hittet 'Big Little Lies'. 
X-Men: First Class

Datteren af Lisa Bonet og Lenny Kravitz er ellers mest kendt for mindre roller i film som Mad Max: Fury RoadX-Men: First Class, Divergent og Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.

Hvordan Catwoman skal passe ind i den detektiv-inspirerede fortælling om den unge Bruce Wayne, vides endnu ikke. Vi ved dog, at Batman skal bekæmpe op til flere ikoniske skurke i denne første film i en planlagt trilogi.

Rygtet vil vide, at Jonah Hill er på tale til rollen som The Riddler, mens Jeffrey Wright skal spille kommissær Gordon i superheltefilmen.

The Batman får dansk premiere den 24. juni 2021.

I mellemtiden kan du se den Batman-relaterede film Joker i biografen lige nu: