Cookie- og Privatlivspolitik
En mulig Joker 2 byder måske på andre af Batmans fjender

En mulig Joker 2 byder måske på andre af Batmans fjender

Der rygtes også solofilm med Two-Face og The Penguin

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Det er kommet bag på flere, at den biografaktuelle Joker med Joaquin Phoenix allerede er blevet en så stor succes i biografen.

Bl.a. har 378.015 danskere indløst billet pr. dags dato. Filmen med Batmans nemesis indtager således pt. 1. pladsen over de mest sete film her i landet.

Køb dine billetter til ’Joker’ herunder:Rygterne går derfor måske knapt overraskende på, at ’Joker’ vil få en fortsættelse. Det skriver We Got This Covered.

De skriver desuden også, at en eventuel 2’er måske vil byde på andre af Batmans fjender. Det rygtes videre, at der desuden kan være andre solofilm på vej med skurke fra Nattens Ridder-universet.

Det er dog selv sagt stadig meget småt med detaljer om plottet i den mulige ’Joker 2’ - der allerede skulle være under udvikling - men bl.a. rygtes det, at skurke som Two-Face og The Penguin kunne dukke op her og samtidig også få egne solofilm.

Disse to skurke vil være at finde i Matt Reeves’ kommende The Batman. I ‘Joker 2’ vil de dog højst sandsynligt blive spillet af andre skuespillere, da tidslinjen i ‘Joker’ ikke stemmer overens med DCEU.

Hvor meget, der bliver en realitet, kan være svært at spå om. Joaquin Phoenix har dog allerede udtalt, at han er frisk på at gentage rollen som the Clown Prince of Crime.

Vi venter i hvert fald i spænding på mere i sagen, som vi naturligvis følger her på siden.

Joker er aktuel i biograferne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeppe

Jeg så den i biografen i sidste uge, og jeg har slet ikke tænkt at der bør komme en efterfølger. Den står perfekt alene, og giver en god baggrundshistorie for hvordan Jokeren udvikler sig til det man ser i TDK.

Jeg tror desværre at det vil være svært at lave en film der foregår mellem Joker og TDK som i samme grad kan leve op til det niveau som hver af de to film tilbyder.

TheDayDreamer

Dette er blot endnu et eksempel på at man malker noget fuldstændig hvis 1'eren er blevet en succes.

Der er ikke behov for flere film, for noget af det der er med til at gøre denne unik og speciel, er at det netop er en enkeltstående historie, som eksisterer særskilt fra resten af DCs univers, og selv instruktøren Todd Phillips har også udtalt at det hele tiden har været tiltænkt som en "One Off".

Desuden er noget af det der fungerer så sindssygt godt for filmen, at man kan danne sig sin egen mening om hvad der er virkeligt og hvad der ikke er, og hvis man nu laver en 2'er, vil det fjerne noget af det unikke ved 1'eren og man vil også være nødt til at komme med nogle definitive svar på handlingen i den første, som f.eks "foregår hele handlingen oppe i Arthurs hoved?"

Det var rart at Jokeren ENDELIG fik en solofilm, som faktisk var mere et karakterstudie og drama, end en superheltefilm, og den status mister den også hvis der kommer en 2'er som pludselig skal til at introducere andre skurke i Batmans univers, for så fjernes fokus fra Arthur, og man kommer igen unægteligt til at tænke på Bruce.

Lad for en gangs skyld nok være nok - den ene film er perfekt, lad være med at spolere det den har opnået.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

16 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

2 dage siden

Aktive debatter