En mulig Joker 2 byder måske på andre af Batmans fjender

Der rygtes også solofilm med Two-Face og The Penguin
Billede
(© Warner Bros.)

Det er kommet bag på flere, at den biografaktuelle Joker med Joaquin Phoenix allerede er blevet en så stor succes i biografen.

Bl.a. har 378.015 danskere indløst billet pr. dags dato. Filmen med Batmans nemesis indtager således pt. 1. pladsen over de mest sete film her i landet.

Køb dine billetter til ’Joker’ herunder:



Rygterne går derfor måske knapt overraskende på, at ’Joker’ vil få en fortsættelse. Det skriver We Got This Covered.

De skriver desuden også, at en eventuel 2’er måske vil byde på andre af Batmans fjender. Det rygtes videre, at der desuden kan være andre solofilm på vej med skurke fra Nattens Ridder-universet.

Det er dog selv sagt stadig meget småt med detaljer om plottet i den mulige ’Joker 2’ - der allerede skulle være under udvikling - men bl.a. rygtes det, at skurke som Two-Face og The Penguin kunne dukke op her og samtidig også få egne solofilm.

Disse to skurke vil være at finde i Matt Reeves’ kommende The Batman. I ‘Joker 2’ vil de dog højst sandsynligt blive spillet af andre skuespillere, da tidslinjen i ‘Joker’ ikke stemmer overens med DCEU.

Hvor meget, der bliver en realitet, kan være svært at spå om. Joaquin Phoenix har dog allerede udtalt, at han er frisk på at gentage rollen som the Clown Prince of Crime.

Vi venter i hvert fald i spænding på mere i sagen, som vi naturligvis følger her på siden.

Joker er aktuel i biograferne.