Cookie- og Privatlivspolitik
4 Karen Blixen-film på vej: Bille August instruerer den første

4 Karen Blixen-film på vej: Bille August instruerer den første

Men ikke den han tidligere skulle stå bag

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Den danske stjerneinstruktør Bille August kommer til at stå bag kameraet på filmen 'Pagten'. Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

Filmen handler om relationen mellem den verdensberømte forfatter Karen Blixen og den unge lovende digter Thorkild Bjørnvig.

Karen Blixen har tidligere haft Bille Augusts interesse, og helt tilbage i 2010 kunne vi berette, at han var hyret af producer Regner Grasten til at instruere storfilmen Tanne. Efterfølgende blev de to dog uenige om retningen for projektet, der nu instrueres af Anne-Grethe Bjarup Riis med en ukendt premieredato.

Bille Augusts nye film kommer til at overhale Dronningen-instruktøren May el-Toukhys Karen Blixen-film Løvinden inden om, da denne først får premiere i 2022, mens 'Pagten' rammer biograferne et år tidligere.

Derudover har Zentropa tidligere meldt ud, at selskabet vil producere en engelsksproget filmatisering af Blixen-romanen 'Gengældelsens veje', men der er ikke kommet mere ud om denne film siden.

Hvis alle Karen Blixen-projekter bliver til noget, kan vi således se frem til hele fire film med relation til forfatteren.

Plottet i 'Pagten' beskrives således i pressemeddelelsen:

Thorkild Bjørnvig mødte Karen Blixen første gang i 1948 - han var 30, hun var 63 - og de knyttede et ganske særligt bånd. Et bånd der gik hen og blev til en hemmelig pagt. Bjørnvig var en ung, let påvirkelig og følsom digter med kone og barn.

'Pagten' er et relationsdrama, den eviggyldige historie om at forføre og ville blive forført, om dristig manipulationskunst, om skyld og uskyld, om et højst usædvanligt venskab mellem to dybt begavede mennesker og et forhold, som udvikler sig til en skæbnesvanger binding. En dramatisk fortælling om en farlig pagt og om de uoverskuelige følger et uundgåeligt afhængighedsforhold får, udtaler August.

Pagten får premiere i starten af 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

The Joker

Jeg er enig med Daniel Craig.

5 timer siden
The Joker

Harrison Ford bliver skiftet ud med en kvindelig udgave af Indiana Jones, så er den saga slut.

5 timer siden
Steffenuser/911245
Steffenuser/911245

Da filmen startede og der stod del 1. Tænkte jeg åh nej ikke en film der slutter uden afslutning.

1 dag siden
Carsten Gottliebuser/133896
...
Carsten Gottliebuser/133896

før Guardian of Galaxy Vol. 3 er James Gunn aktuel med Guardian of Galaxy holiday special på Disney+ december 2022

1 dag siden
Jørgen Mathorneuser/394194
Jørgen Mathorneuser/394194

Pænt goddag.

Vi er klar til en ny sæson.

1 dag siden