Cookie- og Privatlivspolitik
4 Karen Blixen-film på vej: Bille August instruerer den første

4 Karen Blixen-film på vej: Bille August instruerer den første

Men ikke den han tidligere skulle stå bag

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den danske stjerneinstruktør Bille August kommer til at stå bag kameraet på filmen 'Pagten'. Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

Filmen handler om relationen mellem den verdensberømte forfatter Karen Blixen og den unge lovende digter Thorkild Bjørnvig.

Karen Blixen har tidligere haft Bille Augusts interesse, og helt tilbage i 2010 kunne vi berette, at han var hyret af producer Regner Grasten til at instruere storfilmen Tanne. Efterfølgende blev de to dog uenige om retningen for projektet, der nu instrueres af Anne-Grethe Bjarup Riis med en ukendt premieredato.

Bille Augusts nye film kommer til at overhale Dronningen-instruktøren May el-Toukhys Karen Blixen-film Løvinden inden om, da denne først får premiere i 2022, mens 'Pagten' rammer biograferne et år tidligere.

Derudover har Zentropa tidligere meldt ud, at selskabet vil producere en engelsksproget filmatisering af Blixen-romanen 'Gengældelsens veje', men der er ikke kommet mere ud om denne film siden.

Hvis alle Karen Blixen-projekter bliver til noget, kan vi således se frem til hele fire film med relation til forfatteren.

Plottet i 'Pagten' beskrives således i pressemeddelelsen:

Thorkild Bjørnvig mødte Karen Blixen første gang i 1948 - han var 30, hun var 63 - og de knyttede et ganske særligt bånd. Et bånd der gik hen og blev til en hemmelig pagt. Bjørnvig var en ung, let påvirkelig og følsom digter med kone og barn.

'Pagten' er et relationsdrama, den eviggyldige historie om at forføre og ville blive forført, om dristig manipulationskunst, om skyld og uskyld, om et højst usædvanligt venskab mellem to dybt begavede mennesker og et forhold, som udvikler sig til en skæbnesvanger binding. En dramatisk fortælling om en farlig pagt og om de uoverskuelige følger et uundgåeligt afhængighedsforhold får, udtaler August.

Pagten får premiere i starten af 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter