Cookie- og Privatlivspolitik
Yes! Spider-Man 3 får premieredato og fortsætter hos Marvel!

Yes! Spider-Man 3 får premieredato og fortsætter hos Marvel!

Sony og Marvel fandt en løsning

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i forrige måned skrive om striden mellem Marvel og Sony, der endte med at Sony ville fortsætte Spider-Man uden for Marvels filmiske univers (MCU).

Nu er Tom Hollands edderkop tilbage i folden hos Avengers-selskabet, da de to filmselskaber har aftalt at Spider-Man 3 bliver del af samme univers som fx Iron Man, Nick Fury og Captain Marvel. Dette meddeler selskaberne selv i en pressemeddelelse.

Og som om nyheden ikke var god nok i sig selv, så afslørede de samtidig den amerikanske premieredato på Spider-Man 3 - nemlig den 16. juli 2021.

Kevin Feige og Co. kunne samtidig fortælle, at Peter Parker også vil medvirke i en anden kommende Marvel-film. Hvilken er dog ikke afsløret.

“Jeg er begejstret for, at Spideys rejse i MCU fortsætter, og alle os ved Marvel Studios er meget glade for at vi kan fortsætte med at arbejde på den rejse (…) Spider-Man er et kraftfuldt ikon og en helt, hvis historie krydser alle aldre og publikum verden over. Han er tilfældigvis også den eneste superhelt med superkraften til at krydse filmiske universer, så når Sony fortsætter med at udvikle deres eget Spidey-univers, ved man aldrig, hvilke overraskelser fremtiden bringer”, udtaler MCU’s Kevin Feige.

Med den udmeldelse kan Tom Hollands karakter stadig være en del af Avengers’ fremtid og dukke op i Sony kommende Spider-Man-relaterede projekter som Venom 2 og Morbius.

Lyt til vores spoiler-podcast om Spider-Man: Far From Home.

Spider-Man: Far From Home er aktuel i biografen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg vil se det ske at Spider-Man fra MCU fortsætter i SUMC, men med Spider-Man 3, samt en optræden mere i en anden MCU film, så får Marvel Studios en chance for en bedre afslutning. 3’eren kunne passende få titlen Home Sweet Home.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

5 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

5 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter