Yes! Spider-Man 3 får premieredato og fortsætter hos Marvel!

Sony og Marvel fandt en løsning
Billede
(© SF STUDIOS)

Vi kunne i forrige måned skrive om striden mellem Marvel og Sony, der endte med at Sony ville fortsætte Spider-Man uden for Marvels filmiske univers (MCU).

Nu er Tom Hollands edderkop tilbage i folden hos Avengers-selskabet, da de to filmselskaber har aftalt at Spider-Man 3 bliver del af samme univers som fx Iron Man, Nick Fury og Captain Marvel. Dette meddeler selskaberne selv i en pressemeddelelse.

Og som om nyheden ikke var god nok i sig selv, så afslørede de samtidig den amerikanske premieredato på Spider-Man 3 - nemlig den 16. juli 2021.

Kevin Feige og Co. kunne samtidig fortælle, at Peter Parker også vil medvirke i en anden kommende Marvel-film. Hvilken er dog ikke afsløret.

“Jeg er begejstret for, at Spideys rejse i MCU fortsætter, og alle os ved Marvel Studios er meget glade for at vi kan fortsætte med at arbejde på den rejse (…) Spider-Man er et kraftfuldt ikon og en helt, hvis historie krydser alle aldre og publikum verden over. Han er tilfældigvis også den eneste superhelt med superkraften til at krydse filmiske universer, så når Sony fortsætter med at udvikle deres eget Spidey-univers, ved man aldrig, hvilke overraskelser fremtiden bringer”, udtaler MCU’s Kevin Feige.

Med den udmeldelse kan Tom Hollands karakter stadig være en del af Avengers’ fremtid og dukke op i Sony kommende Spider-Man-relaterede projekter som Venom 2 og Morbius.

Lyt til vores spoiler-podcast om Spider-Man: Far From Home.

Spider-Man: Far From Home er aktuel i biografen