Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Royalt besøg, blodige børnesange, mafia-infiltrering og en crossfit-træner på tværs

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Blandt denne uges fire premierefilm kan du blandt andet opleve royalt besøg hos den britiske overklasse, sorhumoristisk gys med Peter Belli, hårdtslående fængsels-thriller og ikke mindst satireduoen Wulffmorgenthalers første spillefilm.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Downton Abbey
Så kom filmen endelig over den populære, historiske TV-serie ’Downton Abbey’, der drejer sig om Crawley-familien. I denne fortsættelse til serien får de besøg af kongefamilien, hvilket naturligvis kalder på overklassedrama, overdådige outfits og betuttede butlere.

Filmen byder på et kærligt gensyn med stjerner som Maggie Smith, Michelle Dockery og Hugh Bonneville.


Koko-di Koko-da
Der er klaustrofobisk, sorthumoristisk gys på plakaten i dette dansk/svenske drama, der handler om parret Elin og Tobias, der beslutter at tage på telttur efter tabet af deres datter.

Desværre byder den skoven på et væld af meningsløs vold og gentagne rædsler, alt sammen til tonerne af børnesangen ’Koko de Koko-da’ med Peter Belli i spidsen.


Tre sekunder
Den eks-kriminelle Pete stræber efter et bedre liv for sig selv og sin familie og går derfor undercover i et fængsel i forsøget på at infiltrere den polske mafia i New York.

Desværre går meget galt, og Petes liv kommer hurtigt i fare – og der er ingen hjælp af hente. Hovedrollen spilles af svenske Joel Kinnaman, der også medvirkede i bl.a. Suicide Squad og RoboCop-genindspilningen.


Mugge & vejfesten
Drengen Mugges hidtil bekymringsfrie tilværelse vendes på hovedet, da hans forældre pludseligt skal skilles, eftersom moren er faldet for crossfit-træneren Pierre. Mugges ene mission er nu at bringe forældrene sammen igen til den årlige vejfest – men så bliver festen aflyst!

Animationsfilmen er den første spillefilm fra satire-duon Wulffmorgenthaler bestående af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, der også står bag den politiske ukorrekte, rapkæftede flodhest Dolph. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

7 minutter siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

14 minutter siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

14 minutter siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

7 timer siden
Rizzo

Jeg ved ikke om det bare er mig der er sløv i optrækket, men jeg forstår ikke rigtig hvor Peter Dinklage vil hen med de kommentarer.

9 timer siden

Aktive debatter