Cookie- og Privatlivspolitik
Rygte: Nye Harry Potter-film på vej med de oprindelige skuespillere

Rygte: Nye Harry Potter-film på vej med de oprindelige skuespillere

Warner ønsker Radcliffe, Watson og Grint i to fortsættelser

Stem op!
45
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERING: Rygtet er nu blevet afkræftet, så det ser desværre ikke ud til, at der er en ny film på vej.

___________________

Okay, lad os starte med at få det ud af verden med det samme: Her er tale om et rygte, som hverken er blevet bekræftet af Warner Bros. eller skuespillernes agenter, men here goes.

Ifølge tabloidmediet The Daily News taler cheferne hos Warner Bros. om at få Daniel Radcliffe tilbage som Harry Potter i efterfølgere til Harry Potter og Dødsregalierne fra 2009.

Hvis planerne lykkes, vil der være tale om en filmatisering i to dele af bogen og teaterstykket 'Harry Potter og det forbandede barn', der følger Harry og Dracos børn, Albus Potter og Scorpius Malfoy, der må arbejde sammen for at redde Cedric Diggory fra sin skæbne.

Warner Bros. håber desuden, at både Emma Watson og Rupert Grint vil gentage rollerne som Hermione og Ron. Og en premieredato allerede i 2020 nævnes, hvilket i vores optik virker temmelig utopisk.

Daniel Radcliffe har nemlig i tidligere interviews understreget, at han ønsker at vende tilbage til karakteren, hvis alt går vel, men at det ikke skal ske lige nu.

J.K. Rowlings univers fortsætter uanset hvad ufortrødent med prequel-filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, der får premiere 11. november 2021.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Harry Potter og det forbandede barn skal bare filmatiseres engang i fremtiden, og det skal selvfølgelig være med de oprindelige skuespillere i deres respektive roller. Jeg venter dog gerne nogle år endnu så deres egentlige alder er tættere på karakterernes, for det var virkelig ikke vellykket at gøre dem 19 år ældre i Dødsregalierne Del 2.

Petrescu

I skriver det selv: Tabloidmediet (!) The Daily News er kilden. Jeg har højere forventninger til Kino.dk end videreformidling af rygter, særligt fra tabloidmedier.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

2 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden

Aktive debatter