Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events september 2019

Oversigt: Events september 2019

Forpremierer, repremierer og særvisninger

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Igen i denne måned byder biograferne på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film. 

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Den eneste ene (1/9)
Få et gensyn med Susanne Biers romantiske komedie 'Den eneste ene', når den danske filmklassiker vises på det store lærred første søndag i måneden for kun 50 kr.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, NFB Hillerød, NFB Taastrup og NFB Waves.

It: Del 1 + Del 2 IMAX (4/9)
Kom til den ultimative gyseraften i selskab med dræberklovnen Pennywise, når der både vises 'It: Del 1 og er forpremiere på It: Del 2' i IMAX.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Melanie Martinez: K-12 (5/9)
Du kender måske Melanie Martinez som den amerikanske sangerinde med det legende udseende og spændende tekster. Nu er hun dog sprunget ud i en ny rolle og har for første gang produceret en film over hendes kommende album 'K-12'.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

EsportBio: LEC Summer Finals Athens 2019 (8/9)
Det er tid til den store europæiske finale i League of Legends, og du er inviteret! Oplev den hæsblæsende finale i biografen, hvor vinderen tager en direkte plads til Worlds. Med i billetten følger en iskold Coca-Cola Zero, og der er et væld af konkurrencer og giveaways at komme efter.
Vises i NFB Palads, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Odense.

EsportBio: Starladder Berlin Major: Grand Finals (8/9)
Oplev årets absolutte højdepunkt for fans af Counter-Strike: Global Offensive, når verdensmestrene kåres til et brag af en fest i biografen! Der er plads til både casual og hardcore fans, og du slipper for den flade cola i køleren, for Coca-Cola Zero sørger for en gratis dåse til alle. Og så er der hardware på højkant i en masse fede konkurrencer fra eOddset.
Vises i NFB Palads, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Odense.

Forpremiere på Good Boys (11/9)
For kun 75 kr. kan du komme til forpremiere på den amerikanske komedie ’Good Boys’, der er lavet af folkene bag kultkomedien ’Superbad’. Filmen følger tre 6. klasses-elever, der begiver sig ud på en rejse sammen, der involverer alt fra teenagepiger til stjålne stoffer.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, NFB Hillerød, NFB Taastrup, NFB Waves, NFB Frederikssund, NFB Nykøbing Falster og NFB Odense.

Indiana Jones 30-års jubilæum (15/9)
Få eventyrfilm har overgået 'Indiana Jones and the Last Crusade', der i år har 30-års jubilæum! I denne anledning får du en unik mulighed for at gense den fantastiske film på det store lærred. Med i billetten følger en kold Humle/Coca Cola. Filmen introduceres i København af Han Duo.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Barsels Break (23/11-10/10)
Glæd dig til spændende oplæg og masser af inspiration til aktiv leg med dit barn! Barsels Break tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling, hvor det i år er fysioterapeuterne Louise, Nikoline og Maria, der deler ud af deres viden. Der følger en goodieback med billetten!
Vises i NFB Falkoner, NFB Field’s, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C og NFB Kolding.  

TøseTirsdag på Jagtsæson (24/9)
Der bydes velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på 'Jagtsæson'.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere på Downton Abbey (25/9)
Er du Downton Abbey-fan, så er dette event noget, som du ikke vil gå glip af! Træk i dit stiveste puds og vær med, når vi inviterer indenfor til royal fest i anledning af den eksklusive forpremiere på filmen. Inden visningen bydes alle gæster på et glas bobler, samt en let engelsk forfriskning.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

WestLife - The Twenty Tour Sing Along (28/9)
WestLife er tilbage! Og da de fleste alligevel ikke undlader at synge med, kommer koncerten nu tilbage i biografen som Sing-Along. Turnéen 'The Twenty Tour' vil vise Shane, Nicky, Mark og Kian optræde med både deres nye og gamle hits.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Apollo 11 IMAX (29/9)
Den anmelderroste film, med hidtil usete optagelser optaget på 65mm for 50 år siden fra NASAs mest berømte mission til dato, vender tilbage en sidste gang! Filmen præsenteres i IMAX i den uforkortede version.
Vises i IMAX København og Aarhus.

Teater: All About Eve (29/9 + 30/9)
CinemaxX slår dørene op for en storslået teateroplevelse i form af skuespillet fra London West End, ’All About Eve’. Stykket har Lily James og Gillian Anderson i hovedrollerne og musik af PJ Harvey.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

 

Events i oktober:

Plácido Domingo’s jubilæums Galla (1/10)
Denne enestående koncertfilm 'Plácido Domingo 50th Anniversary Concert' bliver kun vist denne ene aften, hvor der bydes velkommen til en aften dedikeret til en af de største tenorer nogensinde. I pausen vil der være et glas bobler at hente.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Roger Waters Us + Them (2/10 + 6/10)
Medskaberen og sangskriveren bag den legendariske rockgruppe Pink Floyd, Roger Waters, præsenterer nu sin længe ventede musikfilm 'Us + Them', hvor du får mulighed for at hylde musikken gennem en unik biografoplevelse, der byder på mange af bandets største sange.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aalborg Kennedy, NFB Trøjborg, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Aalborg Kennedy, NFB Trøjborg, NFB Hillerød, NFB Taastrup, NFB Nykøbing Falster og NFB Odense, CinemaxX

Forpremiere på Joker (2/10)
Tilslut dig galskaben i Gotham City, når der er eksklusiv forpremiere på den roste 'Joker', der fortæller historien om, hvordan den vanvittige klovn og ærkefjende til Batman blev, som han nu blev.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Premiere på Joker (3/10)
Kom til den officielle premiere på filmen om den frygtindgydende klovn Joker, hvis kaotiske udskejelser kan opleves i IMAX-salen.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.

Vagabonderne på Bakkegården (6/10)
Dansk Filmskat præsenterer i denne omgang på et kærligt gensyn med Poul Reichhardt som vagabonden Martin i 'Vagabonderne på Bakkegården', som du kan opleve den første søndag i måneden for kun 50 kr.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Næstved, NFB Køge, NFB Hillerød, NFB Taastrup og NFB Waves.

Elvis Unleashed (7/10)
Oplev kongen af rock'n'roll i en forbløffende koncertdokumentar! Filmen indeholder fraklip og prøvesituationer, der giver et intimt indblik i Elvis' personlighed, charme og karisma aldrig før oplevet på det store lærred. Med introduktion af forfatteren Arjan Gerard Deelen i København.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere på Fat Front (9/10)
Kom til forpremiere på den vigtige og debatskabende dokumentarfilm ’Fat Front’, hvor du også har mulighed for at møde den danske hovedperson Helene Thyrsted.
Vises i CinemaxX Odense.

Koncertfilm med Metallica (9/10)
Du inviteres hermed med til en rockfest uden lige! Det er 20 år siden, at rockbandet Metallica og San Francisco Symphony Orchestra første gang spillede deres legendariske koncert, og de går nu sammen igen for at gentage succesen.
Vises i NFB Falkoner, NFB Palads, NFB Lyngby, NFB Field’s, NFB Viborg Fotorama, NFB Esbjerg Broen, NFB Aalborg City Syd, NFB Aalborg Kennedy, NFB Trøjborg, NFB Aarhus C, NFB Kolding, NFB Herning, NFB Randers, NFB Aalborg Kennedy, NFB Trøjborg, NFB Hillerød, NFB Taastrup, NFB Nykøbing Falster og NFB Odense, CinemaxX

TøseTirsdag på Judy (22/10)
Der bydes velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og lodtrækning om lækre præmier inden forpremieren på 'Judy'.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Fleabag (24/10)
Gør dig klar til at skraldgrine, når Phoebe Waller-Bridge præsenterer sit prisvindende og originale one-woman show 'Fleabag', der også var inspirationskilden bag den succesrige TV-serie af samme navn.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Forpremiere på Familien Addams (26/10)
Kom med til forpremiere på animationsfilmen 'Familien Addams', der bringer de klassiske karakterer til live med både humor, sjov og monsterballade.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter