Cookie- og Privatlivspolitik
Manden bag Marvels superhelte-succes skal producere ny Star Wars-film

Manden bag Marvels superhelte-succes skal producere ny Star Wars-film

Stjernekrigs-sagaen får et skud Avengers

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Marvels superproducer Kevin Feige skal ifølge The Hollywood Reporter producere en Star Wars-film.

Kevin Feige, der ikke blot stod bag den bedst indtjenende film nogensinde med Avengers: Endgame, har været hovedarkitekt på Marvels filmiske univers, der både har været en succes ved billetlugerne og blandt kritikerne.

Senest har en disputs mellem Sony Pictures og Marvels ejere, Disney, om Feiges tid medført, at han ikke længere skal producere kommende Spider-Man-film, så den 46-årige amerikaner har fået lidt plads i kalenderen.

Den tid skal Feige altså bruge på at kaste sin ekspertise efter Star Wars-sagaen, og han har efter sigende allerede en stor skuespiller tiltænkt en specifik rolle.

Efter en lidt skuffende Han Solo-film skal franchisen bevise sin styrke med henholdsvis Star Wars: The Rise of Skywalker og en række nye film produceret af Game of Thrones-skaberne D.W. Weiss og David Beinhoff samt en filmatisering af spillet 'Knights of the Old Republic'.

Læg dertil diverse tv-serier, begyndende med 'The Mandalorian' på streamingtjenesten Disney+, og vi kan se frem til en masse Star Wars de kommende år.

Kevin Feiges Star Wars-film, som han skal producere sammen med Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy, har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

Hollywood og Kino m.fl. vil helst hele tiden kunne præsentere nye rekorder og sensationer og de kommer oftest kun når man snyder lidt og glemmer alt om pengenes værdi (inflation).

Jacob

... nærmest umuligt at hitte rede i de mange udmeldinger om Star Wars, både bekræftede meldinger officielt fra Lucasfilm, samt de talrige rygter og spekulationer. Ud fra deres nye strategi om færre film i biograferne, og et øget fokus på deres kommende indhold til Disney+, så vil jeg gætte på at det er hos deres kommende streamingtjeneste, at projektet vil være at finde. På den anden side har de tidligere udtalt, at spillefilm altid vil komme i biografen først, og man ikke vil udvikle spillefilm direkte til streaming.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

8 minutter siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

4 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter