Cookie- og Privatlivspolitik
Manden bag Marvels superhelte-succes skal producere ny Star Wars-film

Manden bag Marvels superhelte-succes skal producere ny Star Wars-film

Stjernekrigs-sagaen får et skud Avengers

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Marvels superproducer Kevin Feige skal ifølge The Hollywood Reporter producere en Star Wars-film.

Kevin Feige, der ikke blot stod bag den bedst indtjenende film nogensinde med Avengers: Endgame, har været hovedarkitekt på Marvels filmiske univers, der både har været en succes ved billetlugerne og blandt kritikerne.

Senest har en disputs mellem Sony Pictures og Marvels ejere, Disney, om Feiges tid medført, at han ikke længere skal producere kommende Spider-Man-film, så den 46-årige amerikaner har fået lidt plads i kalenderen.

Den tid skal Feige altså bruge på at kaste sin ekspertise efter Star Wars-sagaen, og han har efter sigende allerede en stor skuespiller tiltænkt en specifik rolle.

Efter en lidt skuffende Han Solo-film skal franchisen bevise sin styrke med henholdsvis Star Wars: The Rise of Skywalker og en række nye film produceret af Game of Thrones-skaberne D.W. Weiss og David Beinhoff samt en filmatisering af spillet 'Knights of the Old Republic'.

Læg dertil diverse tv-serier, begyndende med 'The Mandalorian' på streamingtjenesten Disney+, og vi kan se frem til en masse Star Wars de kommende år.

Kevin Feiges Star Wars-film, som han skal producere sammen med Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy, har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

... nærmest umuligt at hitte rede i de mange udmeldinger om Star Wars, både bekræftede meldinger officielt fra Lucasfilm, samt de talrige rygter og spekulationer. Ud fra deres nye strategi om færre film i biograferne, og et øget fokus på deres kommende indhold til Disney+, så vil jeg gætte på at det er hos deres kommende streamingtjeneste, at projektet vil være at finde. På den anden side har de tidligere udtalt, at spillefilm altid vil komme i biografen først, og man ikke vil udvikle spillefilm direkte til streaming.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter