Cookie- og Privatlivspolitik
Joker er uden tvivl "den bedste Batman-film siden The Dark Knight"

Joker er uden tvivl "den bedste Batman-film siden The Dark Knight"

Otte minutters stående klapsalver til Joaquin Phoenix

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden fik den ventede Joker sin urpremiere på Venedig Filmfestival - og anmelderne er ellevilde med filmen om Batmans ærkefjende. 

'Joker' blev således modtaget med otte minutters stående klapsalver, og det Todd Phillip-instruerede værk bliver sammenlignet med superhelte-verdenens version af Taxi Driver.

Især Joaquin Phoenix i rollen som Arthur Fleck aka The Joker får store roser, som han har tabt 23 kg til, og flere snakker sågar om en Oscar-værdig præstation!

Her er hvad kritikerne bl.a. skriver om superheltefilmen, der er en forhistorie om, hvordan the Clown Prince of Crime blev til den skurk, han er.

- Dristig, ødelæggende og fuldkommen smuk, Todd Philips og Joaquin Phoenix har ikke bare genopfundet en af de mest ikoniske tegneserieskurke i filmhistorien, men de har genopfundet selve superheltefilm-genren. (Empire Magazine)

- Du vil helt sikkert føle, at du har brug for et bad, efter du har set den, men når du først er tørret af og har fået nyt tøj på, vil du ikke have lyst til andet end at analysere og dissekere den. (Cinema Blend)

- Phoenix er en sindsforvirret nørd, men alligevel er han så kontrolleret, at det er fascinerende. Han forbliver tro til Arthurs ulykkelige og desperate logik. (Variety)

- Uden tvivl den bedste Batman-relaterede film siden The Dark Knight ... Must-see faktoren af Phoenix' præstation alene - den er både foruroligende og underligt bevægende - er helt signifikant. (The Hollywood Reporter)

- 'Joker' er ikke bare en god superheltefilm, det er en fantastisk film, punktum ... en film som vil efterlade både tegneserie-fans og ikke-fans forstyrret og bevæget på alle de rigtige måder. (IGN)

- Philips har rykket den farverig superheltefilm til de beskidte, barske gader i det sene 1970'ere med et fantastisk resultat. Tro mig, du har aldrig set en superheltefilm ligesom 'Joker', og jeg er ikke sikker på, at vi nogensinde vil få én som den her igen. (Collider)

I næste uge ser kino.dk 'Joker' til Toronto Filmfestival, hvor vi selvfølgelig også vil dele vores spoilerfrie første reaktion. Følger med her på sitet.

Joker får premiere den 3. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter