Forsmag på Jurassic World 3: Hemmelig film får premiere online i weekenden

Se de første billeder fra kortfilmen 'Battle at Big Rock'
Billede
(© Universal Pictures)

En Jurassic World-kortfilm med titlen 'Battle at Big Rock' er blevet optaget i al hemmelighed i Irland sidste år. I weekenden udkommer den online! Se de første billeder nederst.

Kortfilmen kommer til at være 8 minutter lang, er instrueret af Colin Trevorrow og har bl.a. André Holland og Natalie Martinez på rollelisten.

Trevorrow, der også stod bag Jurassic World og som skriver og instruerer den kommende Jurassic World 3, har afsløret flere interessante detaljer om 'Battle at Big Rock' i et interview med Collider, der også har offentliggjort de første billeder fra filmen.

'Battle at Big Rock' udspiller sig et år efter Jurassic World 2: Fallen Kingdom og efter, at dinosaurer nu er sluppet løs og lever blandt mennesker.

Den følger en familie på campingtur til nationalparken Big Rock, ca. 30 kilometer fra hvor den sidste film sluttede. Dinosaurerne er blevet set nogle få gange, men kortfilmen er den første store konfrontation mellem mennesker og dinoer.

I interviewet fortæller Trevorrow, hvorfor han gerne ville lave 'Battle at Big Rock':

"Universet er større end blot de karakterer, vi har fulgt i filmene. Historien er endelig kommet væk fra Isla Nublar, og vi ville give et glimt af den nye virkelighed. Hvis dette virkelig skete, ville du se en serie af tilfældige, usammenhængende hændelser, som ville skabe et mønster af kaos. Jeg ville se en af disse hændelser."

Instruktøren kan også afsløre, at kortfilmen vil byde på både en gigantisk animatronic dinosaur og to nye dino-racer:

"The Nasutoceratops, som er en smuk planteæder, som føles som en Texas Langhorn. Og the Allosaurus, en af de mest ikoniske dinosaurer nogensinde. Den var ung i den sidste film. Nu er hun vokset op".

Se 'Battle at Big Rock' i weekenden - og Jurassic World 3 i biografen fra 10. juni 2021.

De første billeder fra Universal Pictures og Amblin Entertainment kan ses herunder: