Eksklusivt: The Irishman kommer i de danske biografer

Se hvilke byer Scorsese-filmen får premiere i
Billede
(© Netflix)

Mesterinstruktøren Martin Scorseses The Irishman får i disse dage fremragende anmeldelser i den internationale presse efter premieren på New York Film Festival.

Filmen - der bliver 3 ½ time lang - er en Netflix-produktion, og den er således heller ikke planlagt til en almindelig biografpremiere.

Men nu kan vi afsløre, at Scorseses nye mesterværk vil få en begrænset dansk biografdistribution i København, Aarhus og Aalborg.

Anmelderne kalder 'The Irishman' for en af instruktørens bedste film i nyere tid og en sand Oscar-kandidat. Det lyder bl.a.:

- Med 'The Irishman' beviser Scorsese, at han er mere i live end nogensinde (Indiewire)

- 'The Irishman' er en bemærkelsesværdig præstation, der viser, at det bedste måske endnu venter fra en af ​​de mest væsentlige amerikanske filmskabere, der nogensinde har levet (Consequence of Sound)

Det episke gangster-drama følger en af mafiaens lejemordere og 2. verdenskrigsveteranen, Frank Sheeran, som på sine ældre dage mindes sine yngre år og mulige involvering i mordet på fagforeningslederen Jimmy Hoffa.

Filmen vil udspiller sig over flere årtier, og den sætter bl.a. Robert De Niro og Al Pacino op overfor hinanden, mens man på rollelisten ligeledes finder Joe Pesci.

'The Irishman' afventer stadig en dansk premieredato.