Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Spider-Man, Morbius og Venom får eget superhelte-univers!

Bekræftet: Spider-Man, Morbius og Venom får eget superhelte-univers!

Edderkoppen og antiheltene

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Sony-chefen Tony Vinciquerra har nu bekræftet, hvad de fleste har forventet: Filmselskabet vil inkorporere Spider-Man i det samme univers som Venom og Morbius.

Nyheden blev delt af Variety, der også skriver, at Vinciquerra ikke ser bruddet fra Marvel som et problem for Edderkoppe-heltens fremtid.

Fans har ellers været triste over udviklingen mellem Sony og Marvel, der for et par uger siden besluttede at ende samarbejdet mellem deres helte. Dvs. at Peter Parker fra nu af IKKE har Nick Fury og Co. som sidekicks, men istedet må finde et par andre ikoniske legekammerater.

Det er jo derfor heldigt, at Sony allerede har satset stort på de to Spider-Man-spin-offs Venom og Morbius.

Den første 'Venom' med Tom Hardy udkom sidste år med stor kommerciel succes. Fortsættelsen Venom 2 får premiere næste år - denne gang instruerer selveste Andy Serkis med en høj censur som endemålet for den menneskeædende antihelt.

Superskurken Morbius får også en 2020-premiere. Her skal vi følge biokemisten Michael Morbius (Jared Leto), som inficeres med en form for vampyrisme i forsøget på at kurere sin blodsygdom. Danske Clara Rosager dukker op i Morbius-universet.

Udmeldingen om det kommende Sony-univers melder ikke noget nyt om Sinister Six, men vi kan holde jer opdateret, når noget dukker op.


Indtil da kan du se Spider-Man: Far from Home i biograferne landet over:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Eigil

Jeg synes det er ærgerligt at det skal gå ud over Spider-man universet at man ikke kunne finde en løsning med Disney..

Men men men.. Jeg glæder mig faktisk til at se hvordan de klare dette, for Venom var en udemærket film, og glæder mig til at se spin-off med Morbius, så det virker ikke helt dumt det de har gang i.

Felix

Hør her, man burde virkelig være glad for at Spider-Man, kom med i MCU i første omgang. Sony købte Spider-Man filmrettighederne i 90'erne, og betalte for dem. Det vil sige at det er fuldstændig fair at Sony har det rettigheder. Disney er de grådige, der kræver flere penge, hvilket ikke ville give Sony nogen grund til at fortsætte med samarbejdet.

Thomas

Sony har ikke lavet en god live action Spider-Man film alene i 15 år. Venom blev måske nok en publikum succes, men i forhold til de to Marvel/Sony Spider-Man film, så når den dem ikke til sokkeholderne. Men som altid i Hollywood, så vinder grådighed over kreativitet.

Det bliver da mærkeligt at Spider-Man ikke længere eksisterer i MCU filmene og samtlige MCU karakterer ikke eksisterer i Spider-Man filmene. Dårlig beslutning.

Far er ikke vred, men han er skuffet, meget skuffet.

Horsi

Sony er blevet grevet af hjerndøden. Desværre vil de fleste nok falde for tricket da de ikke kan se forskel på Sony og Marvel Studios. Gid Tom Rothman må fejle miserabelt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.