Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i september

5 film du skal se i september

Downton Abbey, dræberklovn og Rambos sidste kamp

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Så er vi klar med brugernes top fem over de mest ventede film i september. På listen findes både et Stephen King-gys, en ikonisk franchise, et tv-fænomen og en rum-thriller.

Den nye filmatisering af Stephen Kings ’It’ får en blodig afslutning, Downton Abbey fortsættes på det store lærred, og Sylvester Stallone giver os en sidste kamp som Rambo. Bruce Springsteen hjælper en teenager med at finde sig selv, og Brad Pitt tager på rummision i ’Ad Astra’.

Se trailers og køb billetter herunder.

 

1. Downton Abbey
Filmen 'Downton Abbey' er fortsættelsen til den populære tv-serie ved samme navn, som løb i seks sæsoner. Blandt andet Maggie Smith, Michelle Dockery og Hugh Bonneville genoptager deres roller.

Crawley-familien står over for et besøg af Kong George V og Dronning Mary. Pengeproblemer tynger både tjenestefolk og herskab, og det bliver nødvendigt med hjælp fra deres pensionerede overbutler Carson, for at kunne gøre klar til det royale besøg. Undervejs opstår både romantik, fjendskaber og nye venskaber.

 


2. Rambo 5: Last Blood
Actionfilmen ‘Rambo 5: Last Blood’ har den levende legende og muskelmand Sylvester Stallone tilbage i sin ikoniske karakter John Rambo.

I det femte kapitel i Rambo-franchisen, skal Vietnam-veteranen redde sin vens datter, der er blevet kidnappet af et mexicansk narkokartel. Dette er sat til at være afslutningen på den klassiske franchise, der startede med ’First Blood’ i 1982, og dermed sidste gang vi ser Stallone i rollen.

 

 

3. It del 2
Gyserfilmen 'It del 2' (It: Chapter Two) er efterfølgeren til den populære filmatisering af Stephen Kings roman ’It’.

27 år efter Tabernes klub tog kampen op imod "Det onde", er monstret tilbage i Derry, og de nu voksne venner må sammen se den rene ondskab i øjnene endnu en gang. Filmen har fra starten været planlagt som den anden halvdel af fortællingen.

Titelkarakteren spilles igen af svenske Bill Skarsgård, og del 2 byder også på flere Hollywood-stjerner i form af Jessica Chastain, Bill Hader og James McAvoy.

 

 

4. Blinded by the Light
Komediedramaet 'Blinded by the Light' handler om en ung teenager i Thatcher's Storbritannien i 1987, som må lære at forstå livet og sin familie, samt finde sin egen stemme gennem Bruce Springsteens musik.

Inspireret af en virkelig historie, og baseret på den roste bog ’Greetings from Bury Park: Race, Religion and Rock N’ Roll’, fortæller filmen om teenageren Javed, der vokser op med intolerance i sin hjemby, og manglende forståelse fra sin traditionelle far. Fortællingen understøttes af Bruce Springsteens tekster og musik.

 

 

5. Ad Astra
Rum-thrilleren 'Ad Astra' handler om en militær ingeniør, spillet af Brad Pitt, som rejser rundt i hele galaksen for at finde sin far, der forsvandt sporløst for 30 år siden på en mission for at finde rumvæsner.

Roy McBrides søgen efter sin far ender med opdagelsen af hemmeligheder der udfordrer alt han ved om mennesker og vores plads i universet. Brad Pitt spiller blandt andet over for navne som Liv Tyler, Tommy Lee Jones og Donald Sutherland.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden