Cookie- og Privatlivspolitik
10 vilde facts om fodboldlegenden Diego Maradona

10 vilde facts om fodboldlegenden Diego Maradona

"Guds hånd", kirker og kokain

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Den argentinske fodboldstjerne er lidt af en legende, og det er derfor ikke mærkeligt, at der nu er lavet en film over ham og hans vilde liv, Diego Maradona, der rammer de danske biografer nu.

Find billetter til filmen her:

I den anledning får I her en liste med 10 ting, I nok ikke lige vidste om Maradona, der efterhånden er kendt for meget andet end bare hans fantastiske fodboldevner.

1. Maradona spillede 91 gange for Argentina, hvor han scorede 34 mål.

2. Han har en tatovering af Che Guevara på sin arm.

3. Han har rekorden for at lave frispark under en Verdensmesterskabsturnering. Der var tale om hele 53 under Verdensmesterskaberne i Mexico i 1986. 

Angel Films

4. Diego scorede med sin hånd i kvartfinalen under Verdensmesterskaberne i 1986 mod England. Målet blev døbt "Hand of God", og kun fire minutter senere i samme kamp scorede han "Goal of the Century".

5. Maradona udtalte i 1996: "Jeg var, jeg er og jeg vil altid være en stofmisbruger. En person, der bliver involveret i stoffer og er nødt til at kæmpe mod det hver dag".

6. Han har sin egen kirke! Fans startede "Church of Maradona" i Buenos Aires i 1998.

7. Han var gode venner med den cubanske leder Fidel Castro.

Camera Films

8. I Copa del Rey-finalen i 1984 mod Athletic Bilbo blev Maradona udsat for en række grove tacklinger og fornærmelser fra Bilbo-fans. Han endte med at gøre gengæld ved at nikke Sola en skalle, albue en spiller i hovedet og slå en anden spiller bevidstløs ved at give ham et knæ i ansigtet.

9. Han fik en bøde på $70,000 af sin klub for at misse kampe og træning på grund af stress og misbrug. Hans kokainmisbrug fortsatte dog og var også sat i forbindelse med den kriminelle organisation Camorra.

10. Han ved tilsyneladende ikke, hvor mange børn han har. I et berømt interview udtalte han: "Mine legitime børn er Dalma og Giannina. Resten er et produkt af mine penge og fejltagelser."

Diego Maradona kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

21 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter