Se trailers til alle ugens premierefilm

Gidseldrama, levende legetøj, romantisk roadmovie og lynhurtige næver
Billede
(© Toy Story 4/Disney)

Fire nye film rammer biograferne i denne uge, og der er lidt til enhver smag. Du kan bl.a. nyde et gensyn med det levende legetøj i 'Toy Story 4' eller opleve et intenst dansk gidseldrama, der er baseret på en sand historie.

Du kan også tage med på eksistentialistisk, følelsesladet roadtrip eller se en række øretæver blive uddelt i kampsportsfilmen 'Triple Threat'.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Ser du månen, Daniel
Den danske fotograf Daniel Rye sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Nu er hans fortælling klar til det store lærred, hvor vi følger Daniels kamp for overlevelse, mens hans familie klamrer sig til håbet om hans tilbagevenden.

Puk Damgård står bag bogen, der er filmatiseret med Anders W. Berthelsen og Niels Arden Oplev som instruktører, og den er allerede udtaget som mulig kandidat til Danmarks officielle Oscar-bud.


Toy Story 4
Woody, Buzz Lightyear og alle deres venner er nu tilbage i fjerde film i rækken af Pixars enormt populære animationsserie, der startede tilbage i 1995 med den første Toy Story

Legetøjet har i denne omgang fået ny ejer, og vi følger Woodys bestræbelser på at vinde den lille piges hjerte. Undervejs går tingene dog ikke helt som planlagt, og det bliver et eventyr med både gamle venner og fjender. 



Camper 303
Den unge kvinde Jule opdager, at hun er gravid og beslutter sig for at køre hele vejen til Portugal, hvor hendes kæreste befinder sig – alt sammen i en gammel autocamper. 

På vejen møder hun blafferen Jan, og deres fælles rejse gennem Europa udvikler sig til dybe samtaler om livets store spørgsmål og problematikker i denne roadmovie, der kan siges at være lidt af en følelsesmæssig rutsjebanetur.

 


Triple Threat
Der er slagkraftig action på menuen, når tre toptrænede lejesoldater begiver sig ud på den livsfarlige mission at redde en milliardærs datter. Og måske de også kan opnå personlig hævn undervejs?

Filmen er instrueret af stuntmanden bag både Thor og The Amazing Spider-Man, og den samler en række af kampsportsgenrens allerstørste navne som Tony Jaa og Iko Uwais.