Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den næste store Marvel-helt

Her er den næste store Marvel-helt

Kung Fu-mester - og kommende Avenger?

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Marvel har annonceret de næste års kommende MCU-film, heriblandt finder man Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Actionfilmen vil introducere den første MCU-film med en asiatisk superhelt i front, nemlig Shang-Chi, også kendt som The Master of Kung Fu.

Shang-Chi optrådte første gang i tegneserierne i 1973 - inspireret af Kung Fu-filmenes store popularitet. Han blev derfor ikke givet overjordiske superkræfter, men blev derimod en ekspert inden for kampsport. I de senere år har han dog fået evnen til at kunne kopiere sig selv.

I 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' skal han stå overfor The Mandarin (nej, ikke ham fra Iron Man 3), der er leder af forbryderorganisationen Ten Rings.

Helten spås en stor fremtid i MCU - og ikke bare i sine egne solofilm, men formentlig også en ny udgave af The Avengers.

Skuespilleren til hovedrollen som Kung Fu-mesteren er fundet. Det bliver den 30-årige Simu Liu, der er af kinesisk afstamning, som man bl.a. har kunne opleve i Netflix-serien 'Kim's Convenience'.

Den sjove krølle på historien om Simu Liu, er, at han faktisk tilbage i 2014 skrev et tweet til Marvel om at introducere en asiatisk MCU-helt:

Og i 2018 nævnte Shang-Chi:

 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings får premiere den 11. februar 2021.

 
Simu Liu til Comic Con i San Diego

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Som stor fan af serien, er der noget at glæde sig til - jeg har samtlige numre af Kung Fu magasinet, hvor alle de første historier fra serien blev bragt.

Særligt det helt specielle samarbejde mellem tegneren Paul Gulacy og forfatteren Doug Moench, bragte serien til et meget højt kunstnerisk niveau.

Mon ikke The Mandarin refererer til Shang Chi's udødelige far; Doktor Fu Manchu. Det kan næppe være andre, da det er den tilbagevendende hovedfjende.

Fu Manchu sænkes med jævne mellemrum ned i en vædske som, på samme måde som Batmans Ra's al Ghul forynger ham og gør ham udødelig. Desuden har han en tilbagevendende plan om at overtage verden.

Gad vide om vi ikke også skal se resten af besætningen; Sir Denis Nayland Smith (leder af MI6), Black Jack Tarr (Smith's højre hånd), Clive Reston (en 007 type) - samt ikke mindst Leiko Wu, som har datet både Shang Chi og Clive Reston.

Antaeus

Jeg har de fire amerikanske omnibus, som dækker til nummer 125 plus lidt ekstra. Det bliver spændende hvad Marvel får ud af det. De har gjort det godt med mange andre superheltefilm så der er grund til at have positive forventninger.

Wayne

MCU har gjort det godt - nu håber vi bare at COVID-19 bliver lagt i graven, så vi kan komme videre.

johnny

eller fedt at høre fra en anden kung fu magasin læser. dem er der nok ikke så mange af mere. håber du så også at (var det schockwave hen hed.) ham med de elektriske hænder er med. han var min favorit skurk.

Wayne

Kommer helt sikkert til at se Shockwave - men tror dog ikke det bliver i den første film.

johnny

jeg kan huske at jeg læste om Shang Chi i de sort hvide kung fu magasiner da jeg var lille bliver sjovt at se ham på det store lærde.

Jacob

Jeg er en smule forvirret over hvordan en ny Mandarin skurk vil passe ind, men Aldrich Killian fra Iron Man 3 var en ikke leder af De Ti Ringe fra den første Iron Man. Uanset hvad ønsker Marvel nok at give Mandarinen den rolle han fortjener efter et twist, som ikke bare var et de dårligste, men gjorde også i mine øjne Iron Man 3 til den værste til dato i MCU.

Renéuser/869941

Historien om The Mandarin rettede de hurtigt op på i kortfilmen All Hail the King. Det er nok det udgangspunkt vi skal følge op på i fase 4.

Du kan se kortfilmen her: https://www.youtube.com/watch?v=mceyJxMuYFE

Jacob

Det er så længe siden at den havde jeg nærmest svedt ud. Det er da også på tide at de får fulgt op på det. Gid de ville lave flere Marvel-One-Shot igen. Der var en masse fede ting i dem.

Christine Marie Roederer

Da vi sad i Hall H spillede Kevin Feige en video med alle de gange The Ten Rings har optrådt i MCU - bl.a. et klip fra Ant-Man and the Wasp, i scenen hvor Hope vil få en reservedel af den 'onde' Sonny Burch, der har en anonym køber, som er interesseret i kvante-mekanik.
Da han viste klippe blev vi alle lidt overrasket, fordi jeg tror en del af os ikke havde lagt mærke til Ten Rings tatoveringen på en af bad guys' håndled.
Derfor er det mere eller mindre #confirmed at køberen Burch havde kontakt til er the Mandarin (og ikke Norman Osborn, som mange ellers håbede på) :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden