Cookie- og Privatlivspolitik
Gyseren Ready or Not er "som hvis Monty Python lavede en horrorfilm"

Gyseren Ready or Not er "som hvis Monty Python lavede en horrorfilm"

Internationale anmeldere roser kommende gyser

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

September byder på den nye humoristiske gyser-thriller, Ready or Not, og de første reaktioner fra de internationale anmeldere er usædvanligt positive.

Filmen om en absurd og skræmmende bryllupsnat med gemmeleg, får blandt andet ros for både humor, vold, blod og personlighed. Samara Weaving roses for sin præstation som den blodige brud.  

Her et udpluk af de første reaktioner:

‘Ready or Not’ er den film alle håbede på: svidende, blodig, sjov og enormt underholdende. (Richard Whittaker, Austin Chronicle)

James Berardinelli, ReelViews
Filmen er ikke bange for at bevæge sig ind på filmisk tabu-territorium, og der er ikke meget, der er helligt. Den er som noget vi kunne have fået, hvis Monty Python havde lavet en horror-film med gotiske strøg.

Leah Greenblatt, Entertainment Weekly
Kom for armbrøsterne osv., og for at se Weavings stjerne blive født i realtid; bliv for de socialøkonomiske pointer og sød, sød hævn. 

David Ehrlich, IndieWire
Hvis ‘Ready or Not’ ikke føles som en kommende kult-klassiker – forskrækkelserne er blide, det visuelle er bekendt, og slutningen er så vanvittig, at den bekræfter følelsen af, at de sidste 90 minutter har holdt igen – er den stadigvæk ondskabsfuldt underholdende fra start til slut og lavet med nok frisk personlighed til at blive til mere end summen af dens dele.

Jeannette Catsoulis, The New York Times
Det er Weaving, der giver denne barske satire om klassekrig hjerte.

Peter Debruge, Variety
Volden er så overdreven, at den kan blive komisk, og medføre chokeret latter, når bestemte karakterer uventet slås ihjel, og igen når ligene skal bortskaffes, og alligevel kan det ikke forberede dig på filmens eksplosivt sjove finale. 

Se også videoen fra bag kameraet om, hvad det kræver at holde styr på en hvid brudekjole og de store mængder blod, der bruges i filmen.

Ready or Not får dansk premiere den 12. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

4 timer siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

6 timer siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

17 timer siden
Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

1 dag siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

1 dag siden

Aktive debatter