Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på Marvels kosmiske Avengers

Første kig på Marvels kosmiske Avengers

Billede fra superheltefilmen 'Eternals'

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Koncept-kunstneren Rodney Fuentebella har via Instagram offentliggjort det første billede af Marvels nye film, Eternals, der samtidig fungerede som en eksklusiv plakat ved Comic-Con i San Diego sidste måned.

Se billedet nederst i artiklen.

Eternals er en gruppe overjordiske væsner, der har superheltekræfter og er Jordens beskyttere. De ligner mennesker, men er skabt af de mægtige rumvæsner kaldet Celestrals.

Hvor Avengers har modstandere som Loke og Thanos, står Eternals overfor den ondskabsfulde race af Deviants.

Netop Thanos er en Eternal men med et Deviant-gen, så modstanderen fra Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame kommer måske til at spille en rolle i plottet i 'Eternals'.

Filmskabernes fremmeste opgave bliver, ligesom Guardians of the Galaxy i 2014, at introducere en række nye karakterer, som de færreste har indgående kendskab til (modsat fx Iron Man, Captain America og Spider-Man) og gøre dem til de nye bannerførere for Marvels filmiske univers.

Vi kan derfor se frem til at lære mytologisk klingende navne som Thena, Ikaris, Kingo, Makkari, Phastos, Ajak, Sprite og Gilgamesh at kende. Flere af dem har udrettet historiske og religiøse bedrifter for årtusinder siden, og de har haft en finger med i spillet i dannelsen af menneskets religioner (fx har Ikaris formentlig ledt Noas ark i sikkerhed under syndfloden).

Chloé Zhao, der stod bag den anmelderroste The Rider i 2017, instruerer filmen, der har Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Ma Dong-seok, Lauren Ridloff og Lia McHugh på rollelisten.

Eternals får biografpremiere den 4. november 2020.

Eternals / Rodney Fuentebella

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste. Da der kun var tre Star Wars film var det i tegneserier som Eternals, Silver Surfer og Fantastic Four man fandt det bedste alternativ. Filmene har kun skrabet overfladen, ikke mindst hvad den kosmiske del angår. Os der i mange år har måtte nøjes med film der var "for lidt", er det dejligt man endelig kan lave Marvel næsten så godt som tegneserierne (Thanos fik alt for lidt modstand i filmene, til sammenligning, da alt for få planeter/racer/figurer var introduceret). Nej, det kan ALDRIG blive for meget, men det hjælper nok at være vokset op med det fulde Marvel tegneserieunivers! ;-)

rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

Casper

Jeg er spændt på den her film. Jeg kendte intet til Guardians of the Galaxy og blev glædeligt overrasket over de to film (især den første). Jeg håber det samme er tilfældet med The Eternals!

Jacob

Thanos’ far A’lars nævnes af Red Skull i Infinity War, og jeg tror at det er mere sandsynligt at han vil spille en rolle i The Eternals.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

3 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

6 dage siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

6 dage siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

6 dage siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

6 dage siden

Aktive debatter