Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på Little Women med Emma Watson, Timothée Chalamet & Meryl Streep

Første kig på Little Women med Emma Watson, Timothée Chalamet & Meryl Streep

10 billeder fra Oscar-filmen

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Vanity Fair har eksklusivt bragt de første billeder fra et af næste års mest ventede film Little Women - tjek det vanvittige cast!

Emma WatsonSaoirse Ronan, Meryl Streep, Laura DernFlorence Pugh og Timotheé Chalamet er bl.a. på rollelisten i dramaet, der instrueres af Greta "Lady Bird" Gerwig.

Periodedramaet, der bygger på Louisa May Alcotts bogklassiker (Pigebørn), ankommer allerede til jul i USA, hvor den forventes at få en del Oscar-kærlighed. Herhjemme får den premiere til marts, da den er del af Biografklub Danmarks program.

Handlingen følger fire søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig, og deres op og nedture som selvstændige unge mennesker med aspirationer, sygdom og kærlighedskvaler.

Romanen er blevet omdannet til film, hele seks gange, og senest udkom 1994-versionen med bl.a. Susan Sarandon, Winona Ryder og Christian Bale.

Little WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle WomenLittle Women

Little Women får dansk premiere den 26. marts

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

10 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

20 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

20 timer siden

Aktive debatter