Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder af Nikolaj Lie Kaas i filmen Kollision

Første billeder af Nikolaj Lie Kaas i filmen Kollision

Smugkig på en af årets største danske film

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den danske film Kollision med Nikolaj Lie Kaas er ved at være overstået i Aarhus. Dette afslører filmens instruktør Mehdi Avaz på sociale medier, hvor han også har delt de første billeder fra settet.

Lie Kaas spiller en ægtemand og far, der vikles ind i en bitter skilsmisse, hvilket får konsekvenser for hele familien - især parrets niårige datter.

Billederne ser ud til at foregå i en retssal af en slags, hvor Lie Kaas sidder side om side med Nicolas Bro, som man må formode spiller hans advokat. Samtidig ser det ud til at deres modstandere er Cecilie Stenspil og Rasmus Bjerg som henholdsvis hustruen og hendes advokat.

 

Kollision (Foto: Rolf Konow)
Instruktør Mehdi Avaz og hovedrolleindehaver Nikolaj Lie Kaas

Kollision (Foto: Rolf Konow)

Kollision (Foto: Rolf Konow)

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam slog igennem med et brag i 2017, hvor de imod branchens forventninger finansierede deres debutfilm Mens vi lever udenom det etablerede støttesystem. En film der endte med at lokke 100.000 danskere i biografen og modtog flotte reaktioner. Også i udlandet.

Ligesom i 'Mens vi lever' er historien bag 'Kollision' inspireret af virkelige begivenheder, og Sebastian Jessen ses atter i en stor rolle over for det resterende imponerende cast.

Kollision får danks premiere den 31. oktober.Hør også vores nye podcast, hvor 'Kollision' er blandt de film, vi ser allermest frem til i 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.