Cookie- og Privatlivspolitik
Donald Trump: ”Hollywood er racistisk”

Donald Trump: ”Hollywood er racistisk

Opdateret: Action-thriller aflyses pga. kontroverser

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Universal Pictures har aflyst premieren på The Hunt efter i sidste uge at have sat markedsføringen på pause. Det udtaler filmselskabet over for Variety.

- Alt imens Universal Pictures allerede har sat markedsføringen for 'The Hunt' på pause, har filmstudiet besluttet at droppe planerne om at udsende filmen.

_______________

Den amerikanske præsident Donald Trump er kendt og berygtet for sine skarpe udtalelser, der ifølge politiske modstandere er både racistiske og hadske. Nu retter Trump ifølge The Wrap samme kritik mod den venstreorienterede filmindustri i Hollywood.

Donald Trump talte fredag til pressen og rettede især sit fokus mod filmbyen:

- Hollywood, jeg vil ikke kalde dem eliten, for jeg vil i stedet kalde de folk, de går efter, for eliten, i mange tilfælde – men Hollywood er virkelig forfærdelige. Du taler om racistisk, men Hollywood er racistisk. Det, de gør med de film, de sender ud, er faktisk meget farligt for vores land. Hollywood gør landet en stor negativ tjeneste.

Præsidenten gav ingen eksempler på de skadelige film, men årsagen til udtalelserne skal formentlig findes i en kontroversiel kommende film, The Hunt, hvor velstående hvide får lov til at jage helt almindelige mennesker uden straf. Filmens marketingkampagne blev sat på pause, efter de tragiske masseskyderier i Californien, Texas og Ohio.

'The Hunt', der jo endnu ikke har haft premiere, har været i vælten i det konservative Fox News, der ser filmen som en "syg mordfantasi om højreorienterede". Trump har formentlig fulgt Fox News-kritikken og erklærer sig gennem sin nedsabling af Hollywood for enig i synspunktet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Engang troede jeg at Donald Trump kun havde jord i hovedet, men jeg har ændret mening. For hver gang han åbner munden er det lort der vælter ud. Altså er det ikke jord han har i hovedet.

Når man kun omgiver sig med rygklappere og folk der er lige så snæversynet og racistisk som èn selv, så kan man bilde sig selv alt ind.

Efter Le Paso skyderiet har Melania Trump lagt et billede op hvor hun står med en baby dreng på armen, der mistede begge forældre under massakren, og hun smiler stort. Det samme gør Donald, der så lige rækker en tommelfinger i vejret, så alle kan forstå deres "medfølelse".

Sikke en tid vi lever i.

René

Jeg er fuldstændig enig. Men det med familien Trump er kun et af de store globale problemer i verden. Klimaet som Trump mener ikke findes, men som rent faktisk findes netop på grund af at vi mennesker er nogle miljø svin. Alt det affald som vi mennesker rundt om i verden smider er ren gift for vores planet.
Alt det affald som bliver smidt alle vejen, går i forrådnelse og alle de giftstoffer trænger ned i jorden eller fordamper op i luften. Det som trænger ned i jorden, strømmer videre op i græs og afgrøder som dyrene spiser. Giftstoffer som fordamper op i luften forgifter atmosfæren og ozonlaget og hvor ender det hele til sidst? Alle de giftstoffer som kommer fra alt det affald som vi mennesker smider rundt på jorden eller i havet ender i sidste ende hos os selv.
Uanset om vi spiser grønt eller kød, så vil alt det affald som vi smider i naturen afgive giftstoffer i jorden som derefter trænger videre rundt og kommer op i de afgrøder som dyrene spiser. Vi spiser dyrene når de bliver slagtet, hvilket betyder at det giftstofferne fra alt det affald ryger tilbage i os selv igen. De dampe der ryger op i luften får vi på os igen, hvad enten igennem blæst eller regn, simpelthen pga. at ozonlaget bliver mere skadet og varmen fra solen bliver hårdere. Med andre ord, når vi smider affald og forurener, går det ud over os selv da ligegyldigheden hos os mennesker er så stor og egoismen lever i bedste velgående og interessen for at redde miljøet ikke er stor nok.
Jeg hører selv til den flok af mennesker som forsøger at redde miljøet men jeg skammer mig over hvordan mange andre mennesker bare er ligeglade.
Trump og mange andre højtstående mennesker er tydeligvis ligegade da der jo ikke sker noget.
Mange eksperter mener at jorden vil gå under på grund af en asteroide eller andre katastrofer, men jeg er ret sikker på at jordens undergang vil skyldes miljøet og så længe at menneskeheden ikke tager redningen af miljøet mere seriøst så er menneskeheden og jorden fortabt.
Når det så er sagt så har vi også et andet stort problemer. Lande som er skydegale og en våbenlov i USA som er helt hen i vejret og begrundelser for loven i USA er at man vil kunne forsvare sig selv. Fair nok, men at skyde hinanden på grund af hævn, på grund af skoleskyderier som desværre er tragiske eller på grund af uoverestemmelser, eller værre endnu racisme. Det kalder jeg sku ikke at forsvarer sig selv. USA´s befolkning er virkelig skydegale, magtsyge og griske.
En sidste ting som jeg vil nævne er fattigdommen. Mange siger at økonomien er på rette kurs rundt omkring. Her i Danmark er der blevet sagt at økonomien er blevet meget bedre og til det vil jeg sige at det passer ikke. Hvis politikerne kunne tage ud i det danske samfund i stedet for kun i København så ville de se at der er mange fattige familier. Det samme gælder i USA. Dog ved jeg godt at vi måske har det bedre end i de lande hvor krisen er markant større, men bare det at lytte til vores daværende regering sagde at økonomien aldrig har været bedre, det er en direkte lodret løgn og det er der mange beviser på. Men okay det som politikerne siger kommer jo også fra de mennesker som tjener utrolig mange penge. Der har været fortaget besparelser rundt omkring i Danmark så flere blev arbejdsløse og så siger de daværende politikere at der har aldrig været flere ude på arbejdsmarkedet. Det vil jeg nu ikke sige. Selvfølgelig er mange kommet i arbejde, men det har kostet arbejdspladser andre steder. Tag velfærden for eksempel. Børnehaver, skoler og sygehusvæsenet. Jeg hører dagligt hvordan sygehuset eller børnene i skolen eller i børnehaven skal opleve utryghed på grund af besparelser og fyringer. Jeg ved godt at mange vil sable mig ned på grund af et her. Men lad mig sige det sådan her. Jeg har selv oplevet disse ting og jeg er glad for at vi ikke har en regering mere som kun tænker på sig selv og på de velhavende.
Jeg hørte også forleden at nogle politikere i Odense fortælle at de var overrasket over at det stod så slemt til med velfærden og ærlig talt, det er også den største løgn. De sidste mange år har mange danskere råbt politikerne på grund af alle besparelserne, men det siger også bare at når politikerne påstår at de lytter til borgerne, så passer det ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

1 dag siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

1 dag siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

2 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

3 dage siden