Cookie- og Privatlivspolitik
5 grunde til at du skal se Scary Stories to tell in the Dark

5 grunde til at du skal se Scary Stories to tell in the Dark

Harry Potter, Stranger Things og Guillermo del Toro (sponsoreret)

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Gyseren Scary Stories to Tell in the Dark er snart klar til at skræmme livet af dig i biografen!

Filmen udspiller sig omkring en gruppe teenagere, der skal opklare et mysterium i deres hjemby, som plages af en række markabre dødsfald. Det viser sig, at de måske er tilknyttet til en mystisk bog.

Find billetter til 'Scary Stories to Tell in the Dark':

Vi giver dig her 5 grunde til at gå ind og se den uhyggelige film:

1. Hvis du elsker monstre med et twist...
I 'Scary Stories' kan du glæde dig til at hilse på forskellige uhyrer som Big Toe, The Jangly Man og fugleskræmslet Harold.

Monstrene kommer fra de ikoniske tegninger fra bøgerne, som filmen er baseret på, og med bizarre baggrundshistorier om en store tå gravet ned i baghaven og edderkoppebid, er de klar til at overraske dig med helt uventede og originale måder at tage livet af deres ofre.  

2. Hvis du elsker Guillermo del Toro...
Oscar-vinderen Guillermo del Toro er både producer og medforfatter på 'Scary Stories to Tell in the Dark', og film-maestroen har været stærkt involveret i hele skabelsen af gyseren.

Del Toro har tidligere gjort sig bemærket med fantastiske monsterfilm som Pans Labyrint, Hellboy og senest Oscar-filmen The Shape of Water. Den kærlighed er videreført her.

3. Hvis du elsker Harry Potter...
Hvis du er vokset op med og elsker Harry Potters magiske og eventyrlige verden - men også er klar på noget, der er lidt mere uhyggeligt end Lord Voldemort, så er 'Scary Stories to Tell in the Dark' lige noget for dig. 

Vores unge, brillebærende heltinde Stella står i spidsen for en gruppe teenagere, der slår sig sammen for at bekæmpe det overnaturlige, der udspringer fra bogen, som skriver sig selv og de uhyggelige historier - og som Stella siger i traileren: "Du læser ikke bogen, men bogen læser dig". Noget, der også kan sende tankerne hen på de mere dystre kapitler af J.K. Rowlings saga.

4. Hvis du elsker 'It'...
Gyseren It fra 2017 byder ikke kun på den klamme klovn Pennywise, men også på en lang række andre gyser-eksistenser såsom en spedalsk vagabond.

I 'Scary Stories' kan du, som nævnt tidligere, også se frem til at møde flere kulørte og gyselige uhyrer. Disse creepy monstre plager et lille lokalsamfund med uhyggelige dødsfald, som også er tilfældet i Stephen Kings klovnegys.

Begge film er gennemsyret af en ond gysende stemning og effektive jump scares, der får dig til at hoppe i biografsædet.

5. Hvis du elsker 'Stranger Things'...
Instruktør André Øvredal har selv kaldt sin film et miks mellem en moderne horrorfilm og et throwback til 80ernes Amblin-film som E.T., Gremlins, The Goonies, hvor børn stod ansigt til ansigt med det overnaturlige og/eller frygtindgydende.

Denne formular lyder som noget fans af Netflix-serien 'Stranger Things' burde elske, og selvom 'Scary Stories to Tell in the Dark' går i helt andre uhyggelige retninger, når det kommer til sine monstre, så er det samme skræmmende og nostalgiske stemning.

Scary Stories to Tell in the Dark får premiere den 8. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.