Cookie- og Privatlivspolitik
Spider-Man: Far from Home kommer flyvende fra start

Spider-Man: Far from Home kommer flyvende fra start

Edderkoppen sætter rekord i USA

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man: Far From Home har indspillet 185 mio. dollars i de amerikanske biografer, og det gør filmen til den største tirsdagspremiere nogensinde.

Efter en langsom sommer med flere skuffelser leverer Sonys Marvel-helt efter forventningerne, og efter seks dage i biografen har den overgået forgængeren Homecoming's (2017) første seks dage.

'Far From Home' er lige så meget en efterfølger til Avengers: Endgame, og en del af succesen kan nok tilskrives det episke Marvel-brag. For hvem vil ikke vide, hvordan verden ser ud, efter Thanos’ knips med fingeren i Infinity War og de efterfølgende begivenheder i 'Endgame'?

Samlet på verdensplan har filmen om Edderkoppen indspillet 580 mio. dollars, hvilket ikke mindst skyldes en massiv åbning i Kina med 98 mio. dollars.

'Spider-Man: Far From Home' er aktuel i biografen, og du kan købe billetter herunder:

Midsommar åbner med 11 mio. dollars i sin fem-dages periode, og det giver gyseren den bedste åbning for en indie-film i USA i 2019. Horror-fortællingen, der foregår i vores naboland, Sverige, er Ari Asters anmelderroste opfølger til den fremragende Hereditary fra sidste år.

'Midsommar' får dansk premiere i denne uge, og billetterne kan købes herunder:

 

Spider-Man: Far From Home

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!