Cookie- og Privatlivspolitik
The Simpsons Movie 2 kan være på vej

The Simpsons Movie 2 kan være på vej

Skaberen bag serien udtaler sig

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

'The Simpsons' kan i år fejre 30-års jubilæum, og kører snart på 31. sæson. I 2007 forsøgte den gule familie fra Springfield at tage springet fra tv-skærmen til det store lærred i The Simpsons Movie.

Det var en hård proces for holdet bagved, og en efterfølger har ladet vente på sig. I 2011 omtalte vi, at en film nummer 2 var på vej, men det skete ikke.

Nu har skaberen af ​​The Simpsons, Matt Groening, så bekræftet, at han forventer Springfield-familien får endnu et forsøg i biografen. Han kan bare ikke lige sige hvornår, det vil ske. Det skriver bl.a. Lad Bible.

For nu hvor Disney har opkøbt 20th Century Fox – selskabet bag bl.a. 'The Simpsons' - vil det sandsynligvis også afstedkomme endnu en film om Homer Simpson og co. Det udtalte Groening i hvert fald på årets Comic-Con i San Diego:

- Der er ingen tvivl om, at der vil komme endnu en Simpsons-film på et tidspunkt. Jeg tror, at Disney vil have noget for pengene.

Mere konkret bliver skaberen af den populære animationsserie dog ikke. Så indtil videre må vi væbne os med tålmodighed, før vi kan besøge Sprinfield i biografmørket.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er stadig en af ganske få film i biografen, som jeg kan mindes at være flad af grin over. Jeg håber at familien fra Springfield kommer tilbage på det store lærred, for det har Homer & co. bevist at de kan.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

5 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

21 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

23 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

2 dage siden

Aktive debatter