Cookie- og Privatlivspolitik
The Simpsons Movie 2 kan være på vej

The Simpsons Movie 2 kan være på vej

Skaberen bag serien udtaler sig

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

'The Simpsons' kan i år fejre 30-års jubilæum, og kører snart på 31. sæson. I 2007 forsøgte den gule familie fra Springfield at tage springet fra tv-skærmen til det store lærred i The Simpsons Movie.

Det var en hård proces for holdet bagved, og en efterfølger har ladet vente på sig. I 2011 omtalte vi, at en film nummer 2 var på vej, men det skete ikke.

Nu har skaberen af ​​The Simpsons, Matt Groening, så bekræftet, at han forventer Springfield-familien får endnu et forsøg i biografen. Han kan bare ikke lige sige hvornår, det vil ske. Det skriver bl.a. Lad Bible.

For nu hvor Disney har opkøbt 20th Century Fox – selskabet bag bl.a. 'The Simpsons' - vil det sandsynligvis også afstedkomme endnu en film om Homer Simpson og co. Det udtalte Groening i hvert fald på årets Comic-Con i San Diego:

- Der er ingen tvivl om, at der vil komme endnu en Simpsons-film på et tidspunkt. Jeg tror, at Disney vil have noget for pengene.

Mere konkret bliver skaberen af den populære animationsserie dog ikke. Så indtil videre må vi væbne os med tålmodighed, før vi kan besøge Sprinfield i biografmørket.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er stadig en af ganske få film i biografen, som jeg kan mindes at være flad af grin over. Jeg håber at familien fra Springfield kommer tilbage på det store lærred, for det har Homer & co. bevist at de kan.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter