Cookie- og Privatlivspolitik
The Simpsons Movie 2 kan være på vej

The Simpsons Movie 2 kan være på vej

Skaberen bag serien udtaler sig

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

'The Simpsons' kan i år fejre 30-års jubilæum, og kører snart på 31. sæson. I 2007 forsøgte den gule familie fra Springfield at tage springet fra tv-skærmen til det store lærred i The Simpsons Movie.

Det var en hård proces for holdet bagved, og en efterfølger har ladet vente på sig. I 2011 omtalte vi, at en film nummer 2 var på vej, men det skete ikke.

Nu har skaberen af ​​The Simpsons, Matt Groening, så bekræftet, at han forventer Springfield-familien får endnu et forsøg i biografen. Han kan bare ikke lige sige hvornår, det vil ske. Det skriver bl.a. Lad Bible.

For nu hvor Disney har opkøbt 20th Century Fox – selskabet bag bl.a. 'The Simpsons' - vil det sandsynligvis også afstedkomme endnu en film om Homer Simpson og co. Det udtalte Groening i hvert fald på årets Comic-Con i San Diego:

- Der er ingen tvivl om, at der vil komme endnu en Simpsons-film på et tidspunkt. Jeg tror, at Disney vil have noget for pengene.

Mere konkret bliver skaberen af den populære animationsserie dog ikke. Så indtil videre må vi væbne os med tålmodighed, før vi kan besøge Sprinfield i biografmørket.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er stadig en af ganske få film i biografen, som jeg kan mindes at være flad af grin over. Jeg håber at familien fra Springfield kommer tilbage på det store lærred, for det har Homer & co. bevist at de kan.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

11 timer siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

12 timer siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

15 timer siden
Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

17 timer siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

17 timer siden

Aktive debatter